Snelevacature Amsterdam

ADHD? Omega-3 vetzuren tonen Potentieel

De invloed van Omega-3 vetzuren op neurotransmitters kan de ADHD-symptomen. Dit was in ieder geval in het dier-experiment aangetoond.

De afkorting ADHD is een stoornis, attention-deficit/hyperactivity syndroom is genoemd. Terwijl in de 19e eeuw. tot aan het begin van het einde 20. Eeuw uitsluitend om de tekorten in het onderwijs voor de Dithering, Afwezig-Zijn en impulsief gedrag betrokken waren gemaakt geopend kinderen verantwoordelijk te zijn, niet later dan gewenst omdat Sigmund Freud aan psychologische oorzaken. Nieuw is, dat, in aanvulling op neuro terug biologische factoren in de beschrijving van ADHD.

Een enkele diagnose aangezien de symptomen zijn te diffuus en niet alleen een verstoring, maar van de buitenwereld als hinderlijk, wat gaat disciplinaire in plaats van therapeutische maatregelen, niet mogelijk is. De enige zekerheid is dat jongens ontwikkelen vaker ADHD dan meisjes, dat maximaal tien procent van alle kinderen lijdt aan dit syndroom, en dat het heel vaak niet met de leeftijd van de puberteit “groeit”.

In 40 tot 80 procent van de gevallen de schuld is genomen in de Tiener-leeftijd, en een derde blijven toch als volwassenen, is opvallend. Natuurlijk, ADHD kan leiden tot enorme beperkingen op de capaciteit en het vermogen om succesvol te participeren in de samenleving. Zeker, om deze reden, er zijn nu ongeveer 20.000 studies over dit onderwerp, waar de aard van de fout, alleen door de dichter zou kunnen worden.

Het onderzoek naar de resultaten overdraagbaar zijn op de mens?

adhs omega 3Ook de huidige studie moet zeker beschouwd worden als niet in het minst de deelnemende wetenschapper subsidie, met een kritisch oog.1 Hier, een team van onderzoekers van de Universiteit van Oslo, Noorwegen, back-ADHD-symptomen met meervoudig onverzadigde Omega-3 vetzuren in het lichaam. Afgezien van de vrijwel onbekende pathologie, moeten worden opgenomen in het noorse onderzoek is dat het is gebaseerd op Proeven met ratten.

Het is onduidelijk in hoeverre de behandeling hier overdraagbaar zijn op de mens, vooral omdat het de dieren in het onderzoek, zonder uitzondering, tot de zieke knaagdieren. In het geval van de zogenaamde SHR ratten, die het ontwikkelen van spontane hypertensie, kan in feite vergelijkbaar met de symptomen gevonden, zoals in het geval van ADHD.

Effect van Omega-3 in de SHR-van jonge dieren voorafgaand aan de spontane hoge bloeddruk waargenomen

Hypertonie Bluthochdruck Aminosäuren DEen groep van vrouwelijke ratten werd toegevoegd vóór het ontstaan van de zwangerschap, Omega-3 de feed. Dit werd gehandhaafd werden verpleegd door de hele zwangerschap en in de jonge. Daarna is de voeding werd gehandhaafd bij de nakomelingen tot de leeftijd van 20 dagen. In de controle groep werd toegevoegd noch de moeder noch bij de nakomelingen van Omega – 3 vetzuren in het dieet. De jonge dieren werden waargenomen vanaf het Moment dat u van de moeder gescheiden werden.

Niet verrassend voor SHR ratten werden gehouden spontane mutaties die ervoor zorgen dat genetische schade die leidt tot de puberteit in deze dieren naar de bekende Voorkomen van hoge bloeddruk, wat is de reden waarom u kijkt naar de wetenschap op de voet. Voordat het gaat om hypertensie, tonen de jonge ratten, een onderscheidend gedrag dat wordt gekenmerkt door hyperactiviteit, concentratie en impulsiviteit. De belangrijkste symptomen die worden ook waargenomen in ADHD precies is.

Omega-3 verbeterde omzet van dopamine, Serotonine en glutaminezuur, maar alleen in mannelijke ratten

Op de fysiologische kant, de wetenschappers in de Omega-3 groep zuur merkt een aanzienlijke toename in de omzet van de Signaal-hormonen dopamine, Serotonine, evenals de essentiële aminozuren glutaminezuur, stoffen die een kalmerende werking op het Rusteloze Benen syndroom of rusteloze benen syndroom. Daarnaast zijn Omega-3 liet zien, op het niveau van gedrag een effect. Terwijl in de controle groep, de typische moeilijkheden in concentratie breed, dat voorkomt dat de jonge ratten op een verlichte knop om een beloning, een druppel water, domineerde de Omega-3-ratten op deze taak vol vertrouwen.

Hyperactiviteit en aandachtsstoornissen werden gereduceerd in deze groep. Echter, de verbeteringen zijn met betrekking tot een deel van de groep deelnemers. Ook Omega-3 zou kunnen verzwakken de gedragsmatige afwijkingen in vrouwelijke dieren. Alleen de mannelijke ratten vertoonden een reactie op de meervoudig onverzadigde vetzuren. Ook op het niveau van de Neurotransmitter, de promotie van dopamine, Serotonine, en glutaminezuur bleef op de mannelijke knaagdieren is beperkt. In het geval van de vrouw, slechts een matige verhoging van de Serotonine-katabolisme, had een metabool proces van ontgifting.

Studie:

Geef een reactie

Scroll To Top