Snelevacature Amsterdam

Als de kanker zich verspreidt in het lichaam: een Potentiële trigger voor darmkanker ontdekt

Krebs

Kankercellen zijn in staat om te gaan in het lichaam in beweging te krijgen van De diagnose kanker, is een schok. Het is nog erger als de Tumor zich al heeft verspreid, zodat de verschillende organen worden aangetast. Nu hebben onderzoekers ontdekt hoe je kan in staat zijn om kanker te voorkomen-binnendringen in het lichaam.

De grootste angst van de patiënten met kanker is vaak dat haar Tumor is uitgezaaid. Dit betekent dat de dochter van gelaste ontstaan van secundaire tumoren elders in het lichaam. Dit is het geval wanneer de afzonderlijke kanker verwijderen van cellen van hun oorspronkelijke Vereniging en via de bloed-of lymfevaten naar andere stof.

Wetenschappers suggereren dat de uitzaaiingen kunnen niet opraken van elke cel van een tumor, maar alleen van bepaalde celtypen. Welke, is nog niet bekend. Onderzoekers van het Barcelona-Instituut voor Wetenschap en Technologie hebben nu echter een oplossing aanpak.

Metastase door vetrijk voedsel?

In de orale kanker tumoren, ontdekten ze een kleine Populatie van cellen met een uitzonderlijk hoog aantal van de vetzuur-receptoren. Om te dwalen door het lichaam en een ander lichaam tot rust te laten, moet cellen, met name veel energie. U gewonnen hebt dit van vet, de onderzoekers gesloten.

Ze testten het experiment met kanker muizen, deze menselijke cellen werden geïnjecteerd. Het gevolg: De cellen van de vele vetzuur receptoren, bracht de Tumor daadwerkelijk vorm van uitzaaiingen. Een bijzonder vetrijk dieet leek te versnellen. De wetenschappers waren in staat om dit proces te stoppen door het blokkeren van de receptoren op de cellen die antilichamen.

Metastase is het remmen

Door deze Blokkade van de vorming van metastasen gestopt bijna volledig, bijwerkingen. Zelfs al bestaande tumoren kleiner zijn geworden of zijn verdwenen. Verdere experimenten toonden aan dat dit werkte alleen in het geval van een mondelinge kanker, maar ook in de huid-en borstkanker.

De kanker cellen met het fat-receptoren behoren tot het type CD36. Deze aanval zou kunnen worden in de toekomst als een effectieve therapie voor de bestrijding van uitzaaiingen. De studie toonde aan dat de cellen zijn afhankelijk van, onder andere, op de vetten in het voedsel. Als het helpt, af te zien van het dieet en dit vet moet worden onderzocht.

Geef een reactie

Scroll To Top