Snelevacature Amsterdam

Alternatieve therapieën voor chronische pijn

Massage
Chronische pijn, zoals pijn in de rug, kan voorzichtig worden massage behandeld Chronische pijn kunt beperken het dagelijks leven. Maar met de hulp van alternatieve therapieën, de problemen effectief te kunnen verlichten. De praktijk Vita kan helpen, zoals een massage, therapeutische vasten, en acupunctuur.

Die is in constante pijn, vaak zijn toevlucht tot drugs. Op termijn kan leiden tot bijwerkingen. In het geval van chronische gewricht of spier ook zachte therapieën pijn, maar gelukkig maken ze het mogelijk het verminderen van medicatie of af te zien van hen.

Artrose: de magnetische velden en acupunctuur

In het geval van een gezamenlijk dragen en de bijbehorende chronische pijn doet acupunctuur werkt in sommige gevallen zelfs beter dan behandeling met pijnstillers en fysiotherapie. In het geval van artrose van de knie door de zorgverzekeraar ook de kosten. Andere gewrichten zijn aangetast, contant betalen vaak, ten minste voor een subsidie. Het magneetveld therapie stimuleert de stofwisseling van de cellen in het gewricht en vermindert de afbraak van Kraakbeen. De behandeling wordt meestal toegepast in vier tot acht weken voor ongeveer 40 Euro per sessie. U dient vooraf te checken bij uw zorgverzekeraar of, en zo ja, in welke mate de kosten kunnen worden vergoed.

Chronische pijn als gevolg van pijn in de rug: massage en Alexander techniek

Massage kan worden voorgeschreven door een arts, je bent een cash prestaties. In de Alexander techniek, patiënten samen met hun therapeuten om ongezonde patronen van beweging. In ten minste tien sessies van elk van de 30 – 60 minuten lang zal je leren om deze te vervangen door gezondere procedures.

Akupunktur

Door acupunctuur voor chronische pijn veroorzaakt door gewrichtsontsteking, zoals artrose, bestrijding

Artritis: therapeutisch vasten en hydrotherapie

Bij reumatoïde Artritis vasten. Daarnaast is het lichaam een ontsteking zal de vrijgestelde stoffen. Daarnaast verliezen buik vet – dit produceert stoffen die bevordering van ontsteking in de gewrichten. Sommige bedrijven betalen een passende cursus van de behandeling op verzoek. In het Kneipp -, koude-en warme douche of kompressen worden gebruikt tegen chronische pijn. In het kader van een kuur, ze zijn ook een cash-prestaties. Thuis, voor de patiënten van het Quark-comprimeert en azijn poultices voor koeling evenals fenegriek of bee ‘ s wax voor warmte therapie toepassen.

Fibromyalgie: Tai-Chi, Massage en acupunctuur

Naast acupunctuur en Massage, Tai-Chi is effectief voor fibromyalgie, met langzame, zachte bewegingen, ademhalingstechnieken en ontspanningsoefeningen ter bestrijding van chronische pijn. Kan leren, bijvoorbeeld, in folk high school cursussen. Een deel van het bedrag te betalen subsidies.

Geef een reactie

Scroll To Top