Snelevacature Amsterdam

Aminozuren beschermen tegen sportblessures

De meeste sportblessures invloed op de weefsels van de spieren en het bindweefsel. Die einnimt genoeg aminozuren bevordert de vorming van spiermassa. Voor zover bekend. Nu een studie heeft bewezen dat het kan de bescherming van aminozuren tegen sportblessures.

Hoewel elk van de sport kan een belangrijke bijdrage leveren tot het Fitnesscentrum en de lichamelijke en geestelijke gezondheid, gelden voor sommige sporten, echter, als gevaarlijker dan anderen. Hier zal gehouden worden in de regel alleen het risico van letsel door invloeden van buitenaf. Veruit de meest voorkomende blessures te voorkomen, echter, vanwege de last van de oefening. Dit is een bijzondere waardevermindering van de spieren en het bindweefsel. Verstuikingen en blauwe plekken van de ligamenten, Pezen, kraakbeen en capsules te maken van goed opgeleide professionele atleten en actieve recreatieve sporters van een bepaalde bevoegdheid tot het creëren van niveau in de sport.

Een lange-termijn studie, die werd uitgevoerd onder de begeleiding van de sport-wetenschapper Dr. Elmar Wienecke heeft nu bevestigd dat achter veel van deze overtredingen is een onvoldoende aanvoer van aminozuren.1 Prof., Wenen hoek is door de manier waarop, naast zijn academische activiteiten op universiteiten in de Verenigde Staten, Roemenië, sinds 1989, een licentie voetbal Bundesliga coach en een Top consultant te talrijke voetbal en volleybal professionele teams in het geheel van Europa. Een stem in de wereld van de sport gewicht.

Aminozuren in de normale voeding, maar niet voor de prestaties van de atleet voldoende

Aminosaeuren Arginin CarnitinVolgens Wienecke, is het niet de hoge prestaties van de atleten, het dagelijkse aanvoer van aminozuren. Als Basis voor deze verklaring, worden de gegevens van de studies werd gebruikt in de Westfaalse stad Halle, gebaseerd wetenschappers tot 1.150 atleten uit de professionele en resultaatgerichte Amateur.

Zoals in het geval van actieve mensen gebruikelijk was op te schorten hun voedsel gedrag. Het moet dus een Balans en een uitstekende levering van nutriënten en micro-voedingsstoffen kwam ook eiwitten en aminozuren. Het kwam echter op een hoge fysieke belasting tijdens de intensieve training tekorten. Wienecke geconcludeerd dat de sportieve prestaties meer aminozuren worden verbruikt dan eerder werd aangenomen. Om te voldoen aan de werd ontwikkeld voor de vakken van een speciaal dieet met voedsel, rijk aan eiwitten en aminozuren, in het bijzonder arginine, cysteine, glycine, lysine, methionine, en Proline.

Uit verder onderzoek bleek echter dat deze optimalisatie van de voeding kan leveren niet voldoende bouwstenen voor eiwitten om te voldoen aan de vraag. Nogmaals, de conclusie van het Weens hoek geconcludeerd dat – in tegenstelling tot de leer – in de hoge prestaties van de normale voeding niet genoeg aminozuren individueel instellen of eiwitten kunnen worden opgenomen.

Aminozuren voedingssupplement gebracht verbazingwekkende resultaten

Sport Aminosäuren MuskelnGeleid door deze veronderstelling, de atleten ontvangen, tijdens de moeilijke fasen van je opleiding in aanvulling, een aminozuur preparaat. In de meeste van de studies vaste hoeveelheden BCAA ‘ s (leucine, isoleucine en valine), of van de energie-rijke aminozuur creatine wordt gebruikt. In dit Untersuhcung de dosis werd aangepast individueel. Het is, afhankelijk van de gemeten waarden in het bloed tussen de 10 gram en drie Keer 20 gram, in elk van die was genomen twee keer per dag, na de training en tijdens het diner.

Wienecke verwacht een significant resultaat, die bleek te zijn, heeft waarschijnlijk overtroffen de verwachtingen.

Het is daarom de moeite waard de resultaten in detail te tonen:

  • De recreatieve voetballers, de zumuteten een verfijnde, vier tot zes uur opleiding, had aminozuur tekorten op het risico van letsel door 55 procent. Met de aanvullende voorbereiding van deze daalde met 50 procent naar vijf procent.
  • In het geval van toevallige hand-blast, die twijfelden in hun sport zo veel, verminderde het risico van letsel van 60 tot acht procent.
  • Duursporters, beheerd trainingen van een totaal van tien uur, werden getroffen, als er niet genoeg aminozuren werden gevoed tot 65 procent van het letsel. Suppletie bracht dit tot een waarde van vijf procent.
  • In het geval van te weinig aminozuren, 75 procent van de profvoetballers gecontracteerde tijdens hun 12 tot 14 uur nascholing verwondingen. Met het aminozuur preparaat, het was maar 15 procent.
  • In het geval van professionele spelers, het letsel van het tarief tijdens de intensieve training van 14 tot 18 uur zonder voldoende aminozuren, zelfs op 85 procent, met het Supplement, echter alleen op 14 procent.

Aminozuren in de sport – hoe?

Het bereik van de eiwit producten zijn zeer uitgebreid. De meest goedkope toegang tot de hobby-atleten kunnen maken als dieet Shakes producten verkocht. Ze zijn gemaakt van 90% zuivere aminozuren. Drie niet afgestreken theelepel in de melk een goedkope methode om iets te doen voor het Algemene aanbod van aminozuren treedt op omdat er zo.

Een individuele meting van het aminozuur status van een laboratorium, en de aanpassing van het dieet van het huidige aanbod situatie, gelet op de kosten en tijd, waarschijnlijk alleen voor de topsport.

Studie:

Geef een reactie

Scroll To Top