Snelevacature Amsterdam

Aminozuren bevorderen van het herstel na gewrichtsoperaties

Alleen al In Duitsland, het jaar voor jaar meer dan 100.000 kunstmatige knie gewrichten. Tendens: oplopend. Belangrijk voor het welslagen van de operatie en een snel herstel is ook een goede aanvoer van aminozuren lijkt te worden. Omdat het een studie is gebleken: Er is minder verlies van spiermassa in de regeneratie fase na de knie-operatie door de inname van essentiële aminozuren.

In de inleiding van hun rapport van de studie, de auteurs benadrukken dat voor het jaar 2030 de VS is over 3.48 miljoen operaties, met het doel van een totale knieprothese (TKA) zijn te verwachten. Aangepast aan de populatie aantal te verwachten in Duitsland, vergelijkbaar met de afmetingen van deze meest ernstige Vorm van een knie-operatie. In 2009 waren we met 213 procedures per 100.000 van de bevolking op een lijn met de verenigde staten en dus bij de hoogste van alle OESO-landen.

In hun studie, de wetenschappers rond Prof. Dr. Hans Dreyer van de Universiteit van Oregon, USA, om te controleren of het gebruik van de verschillende essentiële aminozuren bevorderen het herstel of de periode van herstel na een knie operatie, of kunt versnellen.1

Met essentiële aminozuren mobiliteit hersteld sneller

In hun gerandomiseerde, Placebo-gecontroleerde, klinische dubbelblinde studie in een klein frame van 16 patiënten met een gemiddelde leeftijd van 69 jaar, die deelnamen in de week vóór uw operatie, evenals in de twee weken erna, twee keer per dag, 20 gram van een mengsel van acht essentiële aminozuren. Voor de controle van een groep van 12 andere deelnemers een Placebo werd toegediend, die hetzelfde bedrag van de niet-essentiële aminozuren.

Zes weken na de operatie, de onderzoekers zagen een significante verbetering van de mobiliteit in de groep in de essentiële aminozuren zijn toegewezen. Deze patiënten waren in staat om op hetzelfde moment als de tussenkomst van een stoel, drie meter te lopen, om te draaien en weer te gaan zitten. In de Placebo-groep, de onderwerpen voor al deze activiteiten hadden een gemiddelde van 32 procent meer tijd.

Minder verlies van spiermassa bevordert het genezingsproces

Kniegelenk Operation Arthrose AminosäurenDit illustreert een lange-termijn effect van essentiële aminozuren, deze zijn gescheiden, al na twee weken werden de Tests uitgevoerd op ongeveer een en een halve maand na de Operatie. Snel de onderzoekers hebben ook geconstateerd dat er een reden voor de winst op het gebied van mobiliteit.

In het onderzoek van de Musculus quadriceps femoris of vier-koppige femorale spier, het bleek namelijk dat in de Placebo-groep was er een vermindering van deze Spier in het been, die werd geopereerd, naar 18,4 procent. In de niet-behandelde been dit Antrophie was rond de negen procent. In de groep, echter de essentiële aminozuren werden genomen, het verlies van spiermassa in het geopereerde been slechts 6,2 procent en drie procent in het andere been.

De inname van essentiële aminozuren hadden een significant verbetering van de Regeneratie van het spierweefsel, waardoor de patiënt sneller bewegen als gewoonlijk, en dus het bevorderen van de Algemene genezingsproces, maar ook minder post te operatieve pijn wordt geplaagd.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Geef een reactie

Scroll To Top