Snelevacature Amsterdam

Anti-aging: hoge dosis vitaminen, en sporenelementen (studie)

Anti-aging met hoge doseringen van vitaminen is niet een vrije uitvinding van Marketing, maar ook de lange termijn van het wetenschappelijke bewijs. Volgens een recente studie, in het bijzonder Vitamine C, foliumzuur en kalium, kan vertraging van het biologische verouderingsproces.

Ouder worden is geen ontsnappen aan. Toch zijn er manieren van het doen van het proces, binnen bepaalde grenzen, om te stoppen. Een van hen is de focus van een recente studie van Zuid-Korea. Om uw bijna 2000 personen van beide geslachten nam deel in de initiële leeftijd van 40 tot en met 69 jaar.

Tien jaar studie van de effecten van vitamines en minerale stoffen op de processen van veroudering

Een vragenlijst van hun dieet werden erkend gewoonten. Voor de wetenschappers van Kookmin University in Seoul en de nabijgelegen academisch ziekenhuis in Ansan, de micro waren de voedingsstoffen in het bijzonder belangrijk.

Op de voorgrond is de Vitamine A, C en E, de B-vitaminen B1, B2, B3, B6 en foliumzuur en de mineralen Calcium, ijzer, kalium, fosfor en zink. Na het verstrijken van een tien jaar durende Follow-up periode in een studie van alle deelnemers en de lengte van de chromosomen in de witte bloedcellen gemeten.

De lengte van de telomeren biedt informatie over Stress en biologische veroudering

Deze chromosoom-Einden heet van de telomeren. De lengte is een bewijs van de mate waarin het organisme als een geheel van oxidatieve Stress wordt geplaagd. Dit is ook een uitstekende indicator voor de beoordeling van de biologische veroudering. In tal van studies, het meten van de telomeer lengte de kracht van zijn boodschap.

Zo werd gevonden dat de telomeren van de obese kinderen zijn ongeveer 24 procent korter dan die van een normaal gewicht peers (1). Ook bij patiënten met type II Diabetes, en verkort de telomeren kunnen worden gedetecteerd (2).

De aansluiting van de micro-voedingsstoffen en de lengte van de telomeren studeerde nog weinig

Met de invloed van micro-set, zo ver, slechts een paar studies die naast nutriënten op het verouderingsproces. Zo pionieren, Zuid-Korea, daarom zijn nissen resultaten, zelfs als u in een aantal relaties nog steeds heel wazig. Algemene, vonden de onderzoekers dat de meer Vitamine C, foliumzuur en kalium is geabsorbeerd door het voedsel, hoe langer de telomeren in de leukocyten of witte bloedcellen. De invloed van de vitaminen A, B1, B2, B3, B6 en E, de mineralen Calcium, fosfor, ijzer en zink kan niet worden onderbouwd.

Niet alleen in de pensioengerechtigde leeftijd met Anti-aging dieet beginnen!

In een verdere stap, de wetenschappers nam ook rekening wordt gehouden met de leeftijd van de deelnemers. Het bleek dat het positieve effect van Vitamine C, foliumzuur en kalium aan het telomeer lengte, en dus de vertraging van de biologische veroudering wordt slechts voor die mensen aanzienlijk opgetreden bij de start van de studie zijn onder de 50 jaar (3).

Pogingen om uit te leggen waarom het effect van de groei bij oudere mensen is minder duidelijk

Een evaluatie van de verschillende resultaten, afhankelijk van de leeftijd van de deelnemers is zeer moeilijk. Tot slot, tien jaren, in welke geen verdere gegevens waren opgenomen werden tussen de detectie van de voedingsgewoonten en de meting van het telomeer lengte. Het is dus mogelijk dat de leeftijd vermindert de absorptie van Vitamine C, foliumzuur en kalium.

Daarnaast kan het hebben van invloed geweest dat de groep van meer dan 50 deelnemers was veel kleiner dan die van jongere personen. Niettemin, met de bevinding dat Vitamine C, foliumzuur en kalium kunnen stoppen met de biologische verouderingsproces, althans bij volwassenen van middelbare leeftijd, echter, blijft. Verdere studies moeten bieden duidelijker resultaten op de effecten in de andere leeftijdsgroepen.

(1) Buxton, Jessica L., et al., Jeugd Overgewicht is Geassocieerd met een Kortere Leukocyte Telomeer Lengte, De Journal of Clinical Endocrinology & Metabolism (2011) volume 96; 5; p. 1500 – 05. (2) McLachlan, Craig S., et al., Verkort leukocyte telomeer lengte in type 2 diabetes mellitus: genetische polymorfismen in de mitochondriale ontkoppeling eiwit en fluorescente marker trajecten, Klinische en Translationele Geneeskunde In 2016, 5:8, Epub gepubliceerd voorafgaand aan de gedrukte versie. (3) Lee, J. Y., et al., Longitudinale verbanden tussen de verschillende micronutriënten consumptie en leukocyten telomeer lengte, J Hum Nutr Dieet. 2016 Aug 22, Epub gepubliceerd voorafgaand aan de gedrukte versie.

Geef een reactie

Scroll To Top