Snelevacature Amsterdam

Anti-Aging? Voeding is de sleutel voor een goede gezondheid tot op hoge leeftijd

“Westerse dieet” of gezond eten met rauw voedsel te eten en verse vis: Of men in een optimale fysieke en mentale gezondheid van oudere leeftijd of eerder overlijdt, hangt af van de voeding. Dit is aangetoond in een Europese studie van meer dan 5.000 mensen.

In 2007 heeft de Britse ster-kok Jamie Oliver, bekend om zijn inzet voor de promotie van gezonde voeding in schoolkantines, met de uitspraak: “kinderen zijn een heleboel mensen zijn geschokt om te sterven voor hun ouders” op het eiland in het Koninkrijk wakker.

Ook uit het verenigd koninkrijk, een studie die zich bezighoudt met de ontwikkelingen in de Westerse voeding vandaan komt. Gefrituurde voedingsmiddelen, snoepjes, witte suiker, vleeswaren, rood vlees, meel of witte bloem en hoog-vet zuivelproducten, zoals kaas, het verminderen van de verklaringen van de wetenschappers, de waarschijnlijkheid van het bereiken van een goede gezondheid en efficiëntie van een hoge leeftijd.

Slechts vier procent van het bereiken van een gezonde, oudere leeftijd

zucker weissmehl ungesund anti ageingOnder de paraplu van het University College in Londen, en onder leiding van Dr. Tasnime Akbaraly, van het franse Inserm, een eigendom zijn van de overheid onderzoek en ontwikkeling faciliteit in het onderzoek naar de gezondheid van de mens worden uitgevoerd, geanalyseerd door het team van onderzoekers in een cohort studie, gegevens afkomstig van de grootschalige Britse Stress en gezondheid studie Whitehall II.1 De enquête periode verlengd vanaf 1985 tot 2009, en de resultaten van het onderzoek van 3,775 mannen en van 1,575 vrouwen met een gemiddelde leeftijd van 51 jaar werden beschouwd.

De wetenschappers berekenden dat de sterftecijfers als de chronische ziekten van de deelnemers door het evalueren van gegevens van ziekenhuizen, uitgevoerd in de vijf jaar Screening en registratie van gegevens. De resultaten van deze Follow-Up Fase werden onderverdeeld in vijf categorieën.

Gezond ouder worden? Voeding is de sleutel!

Anti Ageing Ernährung AlternIn het bijzonder beangstigend was dat slechts vier procent van de deelnemers behaalde vrij van chronische ziekten en een hoge lichamelijke en geestelijke prestaties van een gevorderde leeftijd. Ongeveer 20 procent werd getroffen door hart-en vaatziekten, hebben de onderzoekers een drie-vaks afgebroken.

Dus 12,7 procent had een niet-fatale cardiovasculaire gebeurtenissen. Vanwege hart-en vaatziekten overleden van 7,3 procent, en andere ziekten van 2,8 procent. De resterende 73,3 procent ervaren normale verouderingsproces. Deze Cijfers hebben betrekking natuurlijk alleen op de deelnemers aan de studie in de waargenomen periode. Van officiële onderzoeken, het is bekend dat het totale aandeel van de sterfgevallen als gevolg van hart-en vaatziekten is veel hoger. Voor Duitsland, de Federale bureau voor de statistiek aangekondigd een onthutsend cijfer van 40.2 procent.

De minder AHEI, de Index voor een gezond dieet wordt gevolgd, hoe hoger de risico ‘ s

In de volgende stap, het onderzoeksteam bestudeerde de voedingsgewoonten van de onderwerpen. Als een benchmark, ze nam de Harvard Universiteit ontwikkelde de Alternatieve Gezond Eten Index (AHEI – een Alternatieve Index voor een gezonde voeding). De principes zijn hier, dat de helft van het dieet van vers fruit en groenten, en een kwart van de full-grain.

Gezonde voeding volgens de “AHEI”

fisch omega 3 anti ageingGezonde eiwitten uit vis, kip, bonen en noten ongezonde voorkeur en tal van gezonde vetten zoals koud geperste olijfolie en in het bijzonder Omega-3-vetzuren uit vette vis worden verbruikt koud water. Daarnaast AHEI stelt drink minder melk, vruchtensap of limonade, en te kiezen in plaats van water, koffie of thee. Daarnaast is een actieve manier van leven is gewerkt met beweging.

Op de Website van de Harvard School of Public Health met gedetailleerde informatie worden gevonden ( http://www.hsph.harvard.edu/nutritionsource/ en http://www.hsph.harvard.edu/nutritionsource/pyramid-full-story/ ) Dr. Akbaraly en haar collega ‘ s vinden dat de deelnemers in hun studie, die werd gevolgd door de AHAI richtlijnen, op zijn minst, de hoogste risico ontvangen met een hoog risico van overlijden aan hart-en vaatziekten en andere ziekten. Ook de kansen waren voor de deelnemers die in een “Westerse dieet”, tenminste, tot het realiseren van een optimale mentale en fysieke gezondheid een hoge leeftijd.

Geef een reactie

Scroll To Top