Snelevacature Amsterdam

Aphthous zweren: Wat echt helpt en wat niet!

Aphthen
De kleine witte Vlekjes in de mond kan veroorzaken helse pijn. Je leert hier wat zijn de remedies van het huis van aften genezen op de tong en in de mond zacht, terwijl ze zijn onschadelijk, maar pijnlijk: aphthous zweren – kleine zweertjes in de mond, de zenuwen behoren. Wat kan verergeren de pijnlijke ontsteking? En wat draagt bij aan genezing? De praktijk Vita wist!

Aphthous zweren optreden in de Winter, is toegenomen. In tegenstelling tot Herpes, u zal niet worden geactiveerd, maar door virussen. De oorzaak achter de kleine, maar pijnlijke wondjes in het mondslijmvlies is nog niet opgehelderd. Artsen vermoeden echter dat een overmatige immuunrespons voor de aften van de opleiding is verantwoordelijk. Vaak blaren optreden als een begeleidend symptoom zijn van ziektes zoals een verkoudheid, in het geval van Morbus Chron of gastro-intestinale klachten. De Psyche een rol kan spelen: Zo is Aangetast in de emotionele Stress of een milde depressie een verhoogde incidentie van ontsteking.

Daarom, aphthous zweren zijn zo pijnlijk

Hoewel een aphthous ulcus is meestal slechts zo groot als een pin in het hoofd, u ons enorm. Onze mond werkt als een vergrootglas en neemt de wonden groter dan ze in werkelijkheid zijn. “De stijging in de mond is ongeveer een factor 2.8,” legt Dr. Goran Bajic. Door een overschrijding van de reacties van het immuunsysteem van het stervend weefsel en de overliggende slijmvlies bloeden door de huid. Is er gaten in de orale mucosa en zenuwuiteinden bloot. Om deze reden, de slijmvliezen een ontsteking zo pijnlijk. Elke kleine mond beweging – ongeacht of het Spreken, Slikken en Kauwen, tijdens de aphthous zweren besmetting is uiterst onaangenaam.

Aften in de mond van de behandeling

In het normale geval, de pijn genezen van binnen een paar dagen zonder complicaties. Soms kan het tot twee weken duren. Om de snelheid van de genezing, zweren veel van degenen die Getroffen zijn op het Spoelen van de mond met anti-bacteriële mond spoelt. Ook cortisone-bevattende zalven en pijnstillers kunnen helpen bij de genezing. In het proces, aphthous zweren hoeven niet per se behandeld met medicatie! Alleen, de verwerping van bepaalde voedingsmiddelen kan nuttig zijn.

Aphthous zweren: Het helpen tegen pijnlijke blaren!

Welke voedingsmiddelen de pijnlijke verergeren de ontsteking en welke maatregelen er echt bij te dragen aan genezing, blijkt dat er een bekijken in onze foto gallery!

© door wat wordt uitgezonden

Geef een reactie

Scroll To Top