Snelevacature Amsterdam

Arginine bij Diabetes: helpt bij het verminderen van suiker van het bloed

L-arginine, een aminozuur met een bijzonder hoog gehalte aan Stikstof, is niet alleen Centraal bij de controle van de bloedvaten en de bloeddruk. Arginine verhoogt de productie van belangrijke peptide hormoon GLP-1, en kan dus helpen om de bloedsuikerspiegel.

Type 2 Diabetes is een van de ziekten die wereldwijd in een alarmerend tempo aan het stijgen. Ongeveer 30 miljoen mensen last van 1985, de hele wereld om de chronische en ongeneeslijke ziekte, in het jaar 2012, dus bijna 30 jaar later, van een tien-voudige toename tot ongeveer 330 miljoen mensen. Door de manier, 90 procent van alle 371 miljoen gevallen van Diabetes type 1 en type 2 van dit jaar. De vooruitzichten blijven somber uit. Ondervoeding, gebrek aan lichaamsbeweging en Overgewicht, dat in Duitsland alleen al elk jaar meer dan 350.000 gevallen – met een sterke opwaartse trend.

Arginine is het effect op de insuline niveaus in lean en obese muizen bevestigd

Een aan de Universiteit van Kopenhagen, Denemarken, muizen, medewerker onderzoek, voedt de hoop op verlichting een van de belangrijkste gevolgen van de ziekte.1 door het gebrek aan Insuline of weerstand tegen insuline Glucose metabolisme, verhindert de omzetting en het verwijderen van suiker uit de bloedbaan.

Het is precies hier dat de onderzoekers ontdekten dat de semiessentielle, proteinogenic aminozuur arginine kan het bereiken van een significante verbetering. Dit effect is opgetreden even in een normaal gewicht muizen met de gevoeligheid voor insuline, zoals bij overgewicht of obesitas muizen met Obesitas en insuline resistentie.

Verbetering van het glucose metabolisme met 40 procent

Diabetes Blutzucker senkenDit is het besef dat de deense wetenschappers van glucose-tolerantie-Tests werden uitgevoerd op muizen met een andere instelling met en zonder de toekenning van arginine gewonnen. De amino werd ingeslikt zuur arginine, het kwam tot een verbetering van ongeveer 40 procent. Dit komt ongeveer overeen met het effect van de gevestigde type-2-Diabetes-medicijnen.

Hier was het echter niet om een vervanging van een medische behandeling, of zelfs manieren om te genezen van de Diabetes type 2 kan worden bereikt. Dit is, natuurlijk, in het geval van het opnemen van grote hoeveelheden arginine-bevattende voedingsmiddelen zoals amandelen of hazelnoten niet mogelijk. Eerder wilden de onderzoekers aandacht besteden aan het feit dat een aanpassing van het dieet, met de betrokkenheid van arginine rijke voedingsmiddelen, die een impact hebben op hoe het lichaam de processen van het opgenomen voedsel, kan een positief effect hebben op het verloop van de ziekte.

Arginine verhoogt de productie van belangrijke peptide hormoon GLP-1

Type 2 diabetes Blutzucker Insulin Vitamine AminosäurenAls een mechanisme van actie van het research team, een arginine-geïnduceerde toename van de body is gemaakt van een eigen productie van het hormoon Glucagon-like Peptide-1 (GLP-1).

GLP-1 speelt een belangrijke rol in de regulatie van de eetlust en het Glucose metabolisme, en is te vinden in tal van geneesmiddelen voor de behandeling van type 2 Diabetes. Deze verbinding kan niet worden geïsoleerd, omdat de muizen zonder GLP-1-receptoren reageerde op dezelfde manier naar de arginine. Hier was er geen zichtbare verbetering in de Glucose-stofwisseling, dat is een biologische band tussen GLP-1 en arginine is niet bezet is.

De resultaten van de studie van de studie in muizen op mens overdraagbaar zijn?

Eindelijk, het is altijd kritisch de vraag of de resultaten die zijn voortgekomen uit een studie bij muizen zijn overdraagbaar op de mens.

Bijvoorbeeld, Prof. Dr. Hellmut Mehnert Krailling in een recente publicatie, dat dit het effect van Insuline op de hersenen.2 de resultaten van De huidige deense studie kan worden toegepast op de mens.

2,500 mg arginine uit amandelen reguleren bloedsuikerspiegel

arginin mandeln Diabetes BlutzuckerEen andere studie werd uitgevoerd, onder andere, de traditie van de Amerikaanse Purdue Universiteit in West Lafayette, Indianapolis, rijk, heeft, in feite, vond dat het eten van amandelen, bevat per 100 gram ongeveer 2500 milligram van arginine, tijdens het Ontbijt voorkomen bij gezonde personen, is de opname van lood van licht verteerbare koolhydraten zoals witte bloem en suiker tot een buitensporige stijging in de bloedsuikerspiegel.3

Dit effect is zelfs voor een lunch. Ook in het geval van personen die lijden aan type-2-Diabetes-een voorloper, kunnen worden gedetecteerd positieve effecten van amandelen op de insuline resistentie, evenals het gevoel van verzadiging.

Alleen de arginine in amandelen, kan echter niet verantwoordelijk worden gehouden, maar ook, bijvoorbeeld, de vezel opgenomen. Niettemin zijn de resultaten van het onderzoek vormen een goede reden om te knabbelen af en toe een paar amandelen of andere noten tijdens de maaltijd, en Tussen de maaltijden.

Studies:

Geef een reactie

Scroll To Top