Snelevacature Amsterdam

Arginine en antioxidanten om uithoudingsvermogen te bevorderen in de ouderenzorg

Arginine en anti-oxidanten zijn de Super-Duo aan het onderhoud van de fysieke prestaties met de leeftijd.

U helpen of niet helpen? Dat is de vraag, de atleten vaak, als je in de voorkant van de grote selectie van voedingssupplementen, het moet specifiek zijn voor mensen afgestemd op de fysieke uitdagingen. Terwijl aan de ene kant hun Gebrek eraan en het niet bewust zijn van het gevaar is gemaakt, vertegenwoordigt de andere kant van het Standpunt dat deze voorbereidingen in de dagelijkse Praktijk sessies effectief.

Om precies te leren of, in hoeverre en hoe een voedingssupplement van de prestaties in de sport – en meer in het algemeen, in het dagelijks leven – helpen op de sprongen, neem een kijkje in de wetenschappelijke studies worden gegooid. Over L-arginine, de situatie is duidelijk: het verbetert de vasculaire flexibiliteit en ondersteunt het lichaam van de controle van de bloeddruk. Het verbetert de bloedsomloop en dus niet alleen direct in Buthochdruck, maar ook, bijvoorbeeld, in het geval van erectiele disfunctie van de man.

In deze context wetenschappers van de Universiteit van Californië in Los Angelos, verenigde staten het zich konden veroorloven, nogmaals, een waardevolle bijdrage leveren. Het Team onder leiding van Prof. Dr. Zhaoping Li heeft zo ‘ n voorbereiding die specifiek aan de behoeften van de sporters, in het bijzonder, buiten het 50ste jaar van het leven moet komen.1 Gewoon op deze leeftijd, is de afname in fysieke prestatie leidt tot een activiteit weigeren, verminderde Conditie, op zijn beurt, en versnelde veroudering. Geschikt als voedingssupplement, daarom kon ingrijpen in deze vicieuze cirkel te doorbreken, als het bevordert de fysieke prestaties.

Tot 16,7 procent verbeterde efficiëntie

Hypertonie Bluthochdruck AminosäurenHet product bevatte vooral het aminozuur L-arginine en de antioxidanten Vitamine C en E en foliumzuur. Bovendien, L-citrulline, creatine, carnitine, taurine, en de triple-onverzadigde vetzuur alfa-linoleenzuur (ALA) zijn opgenomen. Deze combinatie is voor een deel, met extra vitamines, Omega-3, plant pak en Minerale supplementen in veel voedingssupplementen voor sporters.

De Californische onderzoekers geselecteerd 16 actieve mannen van middelbare leeftijd de gemiddelde leeftijd was 57.6 jaar, en ze ingedeeld in een gerandomiseerde procedure in twee groepen. Terwijl de deelnemers van de ene groep kreeg de drug over een periode van drie weken, kreeg de andere een Placebo. Het rendement werd bepaald bij de wekelijkse intervallen op een Ergometer op basis van de anaërobe drempel, d.w.z. de drempel waarbij melkzuur hoopt zich op in het bloed, en de training succes is omgedraaid in het tegendeel. Al na een week werd waargenomen in de L-arginine-anti-oxidanten-groep van een verhoging van deze grens van 16,7 procent.

Aan het einde van de studie periode, dus na drie weken was het in deze onderwerpen, met een gemiddelde van 14,2 procent. Echter, de maximale zuurstofopname (VO2max) onaangetast. In de Placebo groep te verhogen enige tijd een aanzienlijke verbetering in de prestaties kunnen worden gemeten.

Arginine en anti-oxidant supplementen in het effect

Pinie Seekiefer Pinienrindenextrakt PycnogenolHet onderliggende mechanisme van actie, de wetenschappers zien in het vaatverwijdend effect van stikstofmonoxide, die werd pas ontdekt in de jaren 1970. Stikstofmonoxide in het lichaam wordt geproduceerd uit L-arginine en kan worden uitgeschakeld door vrije radicalen, die is voorkomen door de combinatie met anti-oxidanten. Voor de ontdekking van de relaties tussen arginine, stikstofmonoxide en de bloedvaten in 1998 de Nobel prijs voor geneeskunde werd toegekend.

Zijn nog meer effecten van arginine, samen met anti-oxidanten zijn in andere studies, in combinatie met pine bark extract gevonden.

Aan de ingang vraag, althans volgens deze studie is er van uitgegaan dat een voedingssupplement L-arginine en anti-oxidanten voor het onderhoud van de fysieke prestaties in de ouderdom in aanvulling op een evenwichtige voeding en lichaamsbeweging is inderdaad een ondersteunende bijdrage leveren.

Studie:

Geef een reactie

Scroll To Top