Snelevacature Amsterdam

Arginine en pine bark extract: gezond hart, een betere doorbloeding (studie)

Pine bark extract bevordert de vorming van stikstofmonoxide in de bloedvaten. Het extract is dus, samen met het aminozuur L-arginine is de sleutel voor een betere doorbloeding, een goede zuurstofvoorziening en een gezonde bloeddruk. En voor mannen in het bijzonder interessant: de druchblutung promotie-effect is zeer goed effect op verbetering van de potentie bij mannen.

De Amerikaanse farmacoloog en een arts, Dr. Ferid Murad, is te wijten aan de functie van de toxische stof, stikstofoxide (NO) is ontdekt in het lichaam. Kort voor de jaren 1980 bleek dat het Gas veroorzaakt een versoepeling en uitbreiding van de bloedvaten en dus de doorbloeding en zuurstoftoevoer naar de spieren wordt verhoogd en een belangrijke rol in de regulatie van de bloeddruk speelt.

Genoeg redenen om het molecuul, die wordt geproduceerd in de endotheelcellen die vorm bloedvaten, de binnenmuren van het bloed, in het oog. Een externe voeding van NEE, natuurlijk, is niet alleen niet mogelijk, maar vanwege de toxiciteit, zelfs levensbedreigend zijn. Toch kan het actief een bijdrage leveren aan het bevorderen van de bloedcirculatie-het bevorderen van de eigenschappen van NIET.

De opzet van de studie mag een gerichte contemplatie op de verbinding tussen pine bark extract en GEEN

pinienrinden extrakt durchblutungOm dit onderwerp, wetenschappers aan de Hiroshima Universiteit in Japan is onlangs een studie toont aan dat de schors van de pijnboom het lichaam kan verhogen uittreksel hun eigen productie van NO.1 De onderzoekers gebruikt voor dit doel, het extract van de schors van de franse zeeden of Pinus pinaster oude, ontkalkte, die is gepatenteerd onder de naam Pycnogenol® merk is wettelijk beschermd. Echter, onderzoek heeft aangetoond dat de schors van de pijnboom extracten, die niet verkocht worden onder de naam Pycnogenol®, hebben een zeer vergelijkbare eigenschappen.

In hun gerandomiseerde, Placebo-gecontroleerde, dubbel Blinde studie, de wetenschappers een groep van 16 jonge, gezonde mannen, het uitreiken van ongeveer twee weken dagelijks 180 milligram pine bark extract en anderen een Placebo. Is er GEEN uit het aminozuur L-arginine is gevormd via het enzym endotheliale stikstof monoxide(NO) Synthase (eNOS), werd geïnjecteerd om de vakken daarnaast, een remmer, of een Remmer tegen L-arginine. De resulterende arteriële vernauwing toegestaan voor een geïsoleerde beoordeling van het effect van pine bark extract op de vorming van NO.

Met pine bark extract tot 42 procent een betere doorbloeding

Na twee weken, de onderzoekers beoordeelden de reactie van de bloedstroom in de onderarm aan acetylcholine (ACh), een Neurotransmitter die de endotheliale cellen stimuleert een snellere GEEN van L-arginine, die tot uiting komt in een grotere ontspanning van de bloedvaten die rondom de spieren, waardoor er een toename is veroorzaakt de diameter van de bloedvaten. Dit op zijn beurt maakt een hogere doorstroming van het bloed.

De analyses van de Japanse wetenschappers waren in verband met het stimuleren van de bloedstroom, zoals op de ontspanning van de bloedvaten in vergelijking met de Placebo groep 42prozentige verhogen onderwerpen, die nam pine bark extract.

Studie:

Geef een reactie

Scroll To Top