Snelevacature Amsterdam

Arnica korrels – force voor de gewrichten

Frau mit Muskelprellung
In het geval van stompe letsels zoals spier-blauwe plekken de Arnica korrels zijn Recht, gebogen, op een nat Blad is gevallen, of bash? Voor deze gevallen is het goed om Arnica korrels in het huis. Echter, de toepassing voorbeelden van de homeopathische middelen zijn breed en gevarieerd.

In het geval van de rug en de gezamenlijke Arnica korrels van pijn:

De heilzame werking van de zon is geel Arnica was al in de 16. Eeuw bekend. Het helpt bij rug-en gewrichtspijnen, evenals voor verstuikingen en zwellingen. Tip: Voor een snelle verlichting Arnica korrels (apotheek) onder de tong en laat het oplossen.

Arnika-Kügelchen

Bolletjes met Arnica-extract kan helpen met gewrichts-blessures

Arnica korrels te helpen met een blauwe plek

Vrouwen in het bijzonder snel een hematoom, zelfs als u geconfronteerd wordt met slechts een beetje. Omdat bij vrouwen het bindweefsel onder de huid een weinig losser dan bij mannen. Plotselinge druk kan doordringen tot de fijne Haarvaten. Het resultaat is dat ze barsten, het bloed sijpelt in het onderhuidse weefsel. De druk was sterk genoeg, tegelijkertijd pijn zenuwen geïrriteerd. Vervolgens een koud wassen helpen doek of een Cooling Pad. Door de koude, de vaten vernauwen, de bloedingen in de weefsels is gestopt. Tegelijkertijd kou verdooft zenuwpijn. Maar deskundigen adviseren, te koel met een maximum van vijf minuten, anders zullen we remmen de lichaamseigen herstel functies. Een Truc van de natuur geneeskunde: van toepassing Arnica zalf. Of u neemt drie keer per dag, vijf homeopathische Arnica korrels D12. Vaak alleen een vage blauwe vlek. Zodra het ongemak afneemt, verwijder het medium opnieuw. Ook Sportgels en zalven met de werkzame stof Heparine laat een blauwe plek genezen sneller. Belangrijk: iedereen Die een kneuzing, mag u geen pijn tabletten met acetylsalicylzuur (Asa). De drug verdunt het bloed en verhoogt de vlek.

Snellere genezing van de wond, dankzij Arnica korrels

Arnica korrels kunnen beschermen tegen cariës. Maar u kunt het versnellen van de genezing na een tandheelkundige ingreep. Arnica korrels borstvoeding naast de pijn en vermindering van de bloedingsneiging. Op de eerste dag van de behandeling in de Acute-dosering (tot 12 keer per dag, ieder uur 5 Arnica korrels), vanaf de tweede dag drie keer per dag te verminderen.

Geef een reactie

Scroll To Top