Snelevacature Amsterdam

Aspirine tegen borstkanker

Eine Apothekerin berät eine Kundin
Dagelijks een Aspirine helpt om te voorkomen dat, volgens een recente AMERIKAANSE studie van kanker van de borst en voorkomt kanker cellen op de groei van Een dagelijkse Aspirine vermindert de groei van borstkanker tumoren en helpt borstkanker preventie, toont een recente studie van Amerikaanse onderzoekers. De praktijk Vita heeft de feiten.

In het laboratorium, wetenschappers onderzochten het Veterans Affairs Medical center in Kansas City probeert de regelmatige toediening van Aspirine-effect op borstkanker tumoren.

Om dit te doen, ze blootgesteld cellen van borstkanker in 96 monsters van verschillende doses Aspirine. Het resultaat: De Aspirine verwoestte het grootste deel van de kankercellen. De cellen, die niet kon vernietigd worden, waren niet meer na de Aspirine behandeling is in staat om te groeien.

Naast de onderzoekers toegediend vijf muizen met agressieve borstkanker tumoren voor 15 dagen, een dagelijkse Aspirine-het equivalent van een menselijke dosis van ongeveer 75 milligram (minder dan een tablet). Na het verstrijken van de 15 dagen dat je in vergelijking met de grootte van de kanker tumoren in de behandelde dieren met die van vijf muizen met agressieve borstkanker tumoren die ontvangen had geen Aspirine.

Aspirine kan borstkanker helft van krimpen

De wetenschappers ontdekten dat De tumoren van de met de Aspirine-behandelde muizen waren gemiddeld 47 procent minder dan die van de onbehandelde muizen.

In een nieuwe serie van tests die zijn uitgevoerd door de onderzoekers aan een groep van gezonde muizen toegediend tien dagen lang dagelijks Aspirine, dan zet ze in de cellen van borstkanker. In vergelijking met een controle groep werden vervolgens in de Aspirine-muizen zweren aanzienlijk minder kanker.

Volgens de studie leider Dr. Sushanta Banerjee, de Aspirine geblokkeerd de zelf-vernieuwing activiteit van kankercellen. “Ze waren niet in staat om te groeien of te reproduceren,” legde hij uit.

Een dagelijkse Aspirine kan handelen, in zijn oordeel, op twee verschillende Manieren: “We konden voorschrijven Aspirine om chemotherapie, een terugval te voorkomen dat […] en we kunnen gebruiken als een preventieve maatregel.”

Om te voorkomen dat de mogelijke bijwerkingen van Aspirine, zoals interne bloedingen, adviseert Banerjee patiënten, om te beginnen de Aspirine therapie alleen in overleg met uw arts.

Hamburg-harburg, 15. Juni 2015

Geef een reactie

Scroll To Top