Snelevacature Amsterdam

Aspirine vermindert de kans op kanker aanzienlijk

Aspirin beugt Krebs vor
Hoewel de bijwerkingen van Aspirine mag niet worden onderschat, onderzoekers adviseren een dagelijkse dosis Aspirine voor de preventie van kanker het nemen van een dagelijkse Aspirine vermindert het risico op bepaalde vormen van kanker. Dit toont een recent gepubliceerde studie uit het Verenigd Koninkrijk. Dit is waar, volgens de onderzoekers, in het bijzonder voor de preventie van colorectale-, maag – en slokdarmkanker. De praktijk Vita heeft voor u de feiten.

De in het tijdschrift Annals of Oncology publiceerde een onderzoek waaruit blijkt dat een dagelijkse inname van Aspirine vermindert het Voorkomen van kanker van de dikke darm met 35 procent en het risico van overlijden door kanker zo veel als 40 procent. In het geval van slokdarm-en maagkanker ziekte daalde met 30 procent en sterfgevallen tot 50 procent.

Een minimum van vijf jaar van Aspirine

Dus, de kanker kan optreden preventieve effect van Aspirine moet worden genomen bij de voorbereiding op zijn minst over een periode van vijf jaar. De dosis mag niet hoger zijn dan 75 milligram Aspirine en 100 mg niet overschrijden.

Voor de Meta-studie van meer dan 200 individuele studies en klinische Tests geëvalueerd. Het is de grootste studie is een survey van de kanker preventieve effect van Aspirine.

Bijwerkingen niet onderschatten

De onderzoekers erkend, maar dat de bijwerkingen van langdurig gebruik van Aspirine – mag niet worden onderschat, ondanks de kanker preventieve werking of genegeerd. Dienovereenkomstig, het staat buiten kijf dat het risico voor gastro-intestinale zweren of bloeden in het maagdarmkanaal neemt toe met de lange-termijn gebruik van Aspirine.

Niettemin, preventie van kanker met Aspirine vanuit een medisch oogpunt nuttig zou zijn, en te raden, omdat na afweging van alle feiten, uw voordeel duidelijk zwaarder weegt. In aanvulling op het stoppen met Roken en het terugdringen van Obesitas, of het nemen van Aspirine is de meest effectieve manier om het risico te verminderen.

Hamburg-harburg, 7. Augustus 2014

Geef een reactie

Scroll To Top