Snelevacature Amsterdam

Astaxanthine is effectief tegen vermoeidheid en uitputting

De carotenoïde Astaxanthine kan ondersteuning van het concentratievermogen en Motivatie in het dagelijks leven. Deze heeft gevonden om een placebo-gecontroleerde studie van 39 mensen.

Astaxanthine, de carotenoïde of vet-oplosbare Pigment met de moeilijke naam is in de top van de populariteit van een lijst van veel vis. De kleurstof fungeert als een Power Vitamine versterkt het immuunsysteem en vruchtbaarheid. Daarnaast Astaxanthine anti-oxidant, stress-verminderen van eigenschappen.

De oorsprong van de stof heeft algen in het varieert van groen, die het bloed regen van algen. Ze dienen als voedsel voor verschillende schaaldieren, en de Astaxanthine geeft de typische roodbruine kleur. Dit zet zich door in de volgende stap van de voedselketen: vis, zoals zalm, de krabben, eten, krijgen, in aanvulling op de hierboven genoemde positieve effecten ook een natuurlijke rode kleur.

Bescherming tegen UV-stralen door Astaxanthine

De mens, ook kunnen profiteren van Astaxanthine. Het is bekend, bijvoorbeeld, dat de anti-oxidant eigenschappen van de rode kleurstof ter ondersteuning van het effect van zonwering producten. Met name actief in de Astaxanthine-onderzoek, de jonge Japanse bedrijf is AstaReal. Het Astaxanthine wordt steeds direct uit het bloed regen, alg (Haematococcus pluviailis), die worden gekweekt in gesloten fotobioreactoren op locaties in Zweden en in de Verenigde Staten. Van de laboratoria van de innovatieve fabrikant in de huidige studie aan het verminderen van de mentale en fysieke vermoeidheid door het gebruik van Astaxanthine komt.

Kan het tegengaan van het effect van Astaxanthine dagelijkse vermoeidheid?

Tryptophan Schlafstörungen AminosäurenIn de Placebo-gecontroleerde, dubbelblinde studie bij 39 gezonde personen deelgenomen. Heb je een dagelijkse dosis van 20 milligram Vitamine E Tocotrienol, 12 mg Astaxanthine, of in de controle groep slechts 20 milligram Vitamine E (Tocotrienol). Het treffen vond plaats over een periode van acht weken.

De deelnemers waren regelmatig het dagelijks leven-zoals mentale en fysieke spanning, die meestal leiden tot Vermoeidheid. Met inbegrip van de Uchida-Kraepelin Test, in het geval van de wiskundige taken in een bepaalde tijd moet worden opgelost, evenals fysieke inspanningstesten op de Fiets-Ergometer. Vermoeidheid niveaus werden bepaald voor en na de Test.

Deelnemer rapporten van betere concentratie en stemming

Als een middel voor de zogenaamde Visuele analoge schaal (VAS), waarop, onder andere, de subjectieve Vermoeidheid waardering. De deelnemers in de Astaxanthine groep in vergelijking met die van de controlegroep een significante daling van de waargenomen symptomen van mentale en fysieke vermoeidheid. Je voelt je meer geconcentreerd, gemotiveerd en in een beter humeur. Bovendien was het voor hen gemakkelijker om duidelijk gedachten, en klagen van het lichaam, gepaard met ernstige minder.

Met Astaxanthine minder stresshormonen in het speeksel

Werden bevestigd door de subjectieve verklaringen van de resultaten van de berekeningen, tests. Hier, merkten de onderzoekers op in de controle groep, een significante toename in de frequentie van de fouten van de tweede test helft. In de Astaxanthine groep in contrast, de concentratie was uitgesproken in de tweede helft zo goed dat bijna alle van de voorkomende fouten kunnen worden gecorrigeerd.

Ook de speeksel test toonde aan dat in het geval van het nemen van Astaxanthine lagere concentraties van het stresshormoon Cortisol. Kortom, de auteurs van de studie gevonden, daarom dat Astaxanthine is geschikt, de meest voorkomende symptomen van vermoeidheid en uitputting in het dagelijks leven te beperken.

Bron: Hongo, N., et al., Gerandomiseerde gecontroleerde studie van de anti-moeheid effecten van astaxanthine op de mentale en fysieke belasting het simuleren van het dagelijks leven, Journal of Clinical Therapeutics & Geneesmiddelen 32.7 (2016), S. 277 – 91.

Geef een reactie

Scroll To Top