Snelevacature Amsterdam

Astma, chronische Bronchitis, hart-problemen – Reflux kan leiden tot ernstige ziekten

Husten durch Reflux
Voortdurend hees? Reflux kan de oorzaak voor het hoesten, heesheid en Bronchitis worden van een wetenschapper, dat de reflux klachten zijn niet onschadelijk. Chronische maagzuur kan leiden tot heesheid, Astma, chronische Bronchitis, hart-klachten.

Ziekte

In deze situatie is het ventiel niet-zoals gespierde afsluiting tussen de slokdarm en de maag, zodat het maagzuur terugstroomt. Als een resultaat, het slijmvlies van de slokdarm geïrriteerd buis. Ze hebben vaak ontstoken.

Oorzaken

De belangrijkste trigger voor Reflux zijn onze levens en eetgewoonten. Om te bevorderen vet, te laat en te hectisch om daar te eten, evenals kruidige voedingsmiddelen, snoepjes, nicotine en alcohol. Maar ook, Overgewicht, strakke kleding, Stress, verdriet en depressie kan de oorzaak voor de gastro-oesofageale reflux.

Complicaties

Ongeveer 80 procent van Gerd patiënten klagen van respiratoire symptomen, ongeveer 20 procent van de chronische hoest. Een groep onderzoekers van Fulda kwam tot de conclusie dat bijna de helft van de astma-patiënten lijden op dezelfde tijd onder zware maag. En Wenen Artsen hebben ontdekt dat refluxed maagzuur kan leiden tot een spasme van de coronaire vaten. De frequente resultaat is heesheid, de keel geïrriteerd is vooral in de nacht.

Behandeling

Al bij de eerste symptomen zoals druk op de maag, en soms zure Oprispingen moet worden verhandeld. Deskundigen adviseren om de inname van zogenaamde antacida, bijvoorbeeld met de werkzame stof Algeldrat, van de apotheek. Deze remedies werken betrouwbaar. In het Algemeen, ze zijn samengesteld uit natuurlijke minerale stoffen. Ze neutraliseren het overtollig maagzuur snel en effectief.

Preventie

Met een gezond dieet en een redelijke manier van leven, de maag kan worden afgelost. Dus je moet in plaats van zure vruchtensappen liever om te drinken koolzuur-vrije, natuurlijke mineraalwater. Ook scherpe kruiden en vet voedsel is beter te onthouden. Zeer belangrijk: de tijd Tussen de laatste maaltijd en voor het slapen gaan moet idealiter drie uur. Als zelf-behandeling en preventie niet doen slagen, is het raadzaam om een arts te zien.

Geef een reactie

Scroll To Top