Snelevacature Amsterdam

Autisme

 • Overzicht
 • Oorzaken
 • Symptomen
 • Diagnose
 • Behandeling
 • Preventie
 • Autisme is een bereik van pervasieve ontwikkelingsstoornissen. Kenmerkend voor alle vormen van autisme zijn afgenomen interesse in sociale contacten, evenals een gebrek aan begrip van situaties uit de dagelijkse menselijke interactie. Autisme ontwikkelt in de kindertijd, maar zijn zelden de diagnose tot aan de volwassen leeftijd.

  Wat is autisme?

  De term autisme, ook wel autisme spectrum stoornis omvat een verscheidenheid van soms ernstige ontwikkelings stoornissen. Hij wordt gekenmerkt vooral door de lage rente van de belanghebbenden in sociale contacten, evenals een verminderd begrip van de sociale situaties van menselijke interactie. Autistische kinderen hebben een beperkte talenkennis en de taal in het dagelijks gebruik. Als gevolg van de verscheidenheid van autisme-andere vormen van symptomen in aanvulling op de karakteristieke symptomen, die kunnen worden in type en expressie, zeer verschillend.

  De arts onderscheidt vier Belangrijkste vormen van autisme

  • De vroege kindertijd autisme (Kanner syndroom) werd beschreven in het jaar 1943 door het kind psychiater Leo Kanner. Deze Vorm van autistische stoornis treedt altijd op voordat het derde jaar van het leven en is meestal bedoeld als van klassiek autisme. Mensen met Kanner syndroom van down zijn verstandelijk beperkt aanzienlijk, en het leven hebben vaak behoefte aan ondersteuning.
  • In het midden van de jaren 1940 door de Oostenrijkse kinderarts Hans Asperger gedocumenteerd voor de eerste keer, het syndroom van Asperger, een milde Vorm van autisme. Taal en intelligentie ontwikkelen zich gewoonlijk zonder enige beperkingen.
  • De atypische autisme vergelijkbaar met de vroege kindertijd autisme, in zijn huidige vorm is echter minder ernstig. De beperkingen focus op twee tot drie gebieden van de sociale interactie of communicatie. Meestal beïnvloed toon een stereotiep gedrag. Taal ontwikkeling kan worden vertraagd.
  • Het Rett-syndroom is een aparte ontwikkelingsstoornis. Als met de vroeg infantiele autisme, je maakt vaak een leven lang zorg en ondersteuning van betrokkenen noodzakelijk is.

  Oorzaken van autisme

  Autist

  Autistische mensen hebben vaak de indruk te leven in hun eigen wereld

  Het autisme oorzaken zijn niet duidelijk tot op vandaag. Genetische factoren lijken een belangrijke rol te spelen in het ontstaan van autisme. Daarnaast zijn deskundigen vermoeden dat infecties worden betrokken bij de ontwikkeling van autistische stoornissen. Vaccinaties of een verkeerde opvoeding te maken hebben – in tegenstelling tot de populaire opinie, die niets te maken hebben met de ontwikkeling van autisme.

  De bevrijding uit het Isolement

  Autisme spectrum stoornissen zijn tot op heden niet te genezen. De resultaten van de symptomen, maar kan goed behandeld worden. Beperkingen in de sociale uitwisseling kan worden verminderd en taalvaardigheden aanzienlijk toegenomen. Stereotype gedragingen, is een therapie en te beperken hoe te begeleiden voorkomende psychische stoornissen (bijvoorbeeld depressie). Mensen met autisme kan leren omgaan met andere mensen, aan de ontwikkeling van menselijke relaties en zich op zijn minst gedeeltelijk buiten hun Isolement.

  Autisme is geen ziekte

  Autisme is geen ziekte in de ware zin van het woord, omdat veel autistische mensen leiden een gelukkig, voldaan en onafhankelijk leven. Ze verschillen van een “normaal” persoon gewoon door het feit dat ze ervaren de wereld om hen heen anders, en ervaring.

  Meer: oorzaken

  Geef een reactie

  Scroll To Top