Snelevacature Amsterdam

Avocado bevat vet, maar is goed voor het cholesterol

Iedereen die wil lager zijn cholesterol niveau (en meer dan 50% van de mensen met een te hoge cholesterol!), de behoefte om te eten en minder vet. Of? Nee. Niet helemaal. Het hangt af van het type van Vet. Avocado ‘ s zijn bijvoorbeeld rijk aan vetzuren, maar de goede onverzadigde vetzuren. Deze onverzadigde vetzuren hebben een positieve invloed op de LDL niveaus. Een studie toont aan dat de gunstige invloed van de Avocado ‘ s op de cholesterol in het bloed nu expliciet.

De Avocado is een bemiddelaar te vinden, de tussentijd, elk Seizoen van het jaar in de kosten van de handel in voedingsmiddelen. Vaak Avocado ‘ s van de verscheidenheid zijn Fuerte, die doet denken aan een groene peer met een zeer harde shell. Dan is de Hass verscheidenheid, die op de tweede plek in de buurlanden Frankrijk en de verenigde staten, maar op de eerste. Het wordt vergeleken met de Fuerte is meestal iets kleiner en heeft een sterke paarse kleur wanneer het Afloopt.

Maar wat interessant is, is dat alle Hass Avocado bomen afkomstig zijn van een enkele boom in Californië, bracht in de jaren 1930 door een toevallige Mutatie in de nieuwe stam. Noch Bolívar noch haat deed, echter, tot op vandaag, een dagelijkse ingrediënt in duitse keukens. Dit is misschien omdat de bessen, met een vetgehalte van net onder de 25 procent, is ook een kleine energie-bom.

Drie diëten in de vergelijking

Avocado und Cholsterinspiegel senkenHet kan wenselijk zijn om een dag te genieten van een kleine Avocado. Dit is een nieuwe studie, die ontstond onder leiding van wetenschappers van de Amerikaanse Pennsylvania State University, indruk stimuleert, op zijn minst. Het onderwerp van het onderzoek was het vergelijken van verschillende diëten met elkaar en het beoordelen van de invloed op het cholesterolgehalte.

De totale, over het algemeen gezond deelgenomen aan het onderzoek 45, maar overgewicht mensen met overgewicht. Zij ontvangen over een periode van vijf weken, dan een laag-vet dieet, waarin slechts 24 procent van de totale hoeveelheid energie die wordt geleverd door vetzuren. Ook kregen ze een van de twee verschillende grenzen van high-fat dieet. Haar vet percentage, respectievelijk 34% en zij verschilden alleen door een deel.

De vetzuren werden geleverd in de Belangrijkste plantaardige oliën zoals olijfolie of Avocado van de Hass variëteit met een eetbaar deel van een gemiddelde van 136 gram. In de echte dieet programma van de meeste van de mensen in de Westerse wereld, de dominante verzadigde vetzuren, bijvoorbeeld vlees en vleesproducten werden vervangen in de voeding met onverzadigde.

Met Avocado-dieet-LDL-waarden vermindert de meest

Een gunstige invloed op de gevaarlijke LDL (Lage Dichtheid Lipoproteïne) hadden alle drie diëten, maar in verschillende mate. Dus, de lage-vet dieet verminderd de LDL-waarde, na vijf weken van 7,7 milligram per deciliter van het Serum.

In de matig vet, plantaardige-olie-dieet op basis van deze waarde is gedaald tot 8,3 per milligram. De beste resultaten in de ook matig vetrijke voeding in de Avocado-groep. Deze deelnemers hadden in feite geheel van 13,5 milligram minder LDL-cholesterol in een deciliter van het Serum dan vóór het dieet.

Voor het niveau van cholesterol is van belang, dat de vetten worden opgenomen

Dit is zeker een groot succes. Echter, de VS is een gooi-Amerikaanse wetenschappers die het onderzoek vond plaats onder strikt gecontroleerde omstandigheden. Deze voorwaarden zijn niet in het echte leven haalbaar is. Het was eerder een voorafgaande haalbaarheidsstudie, die moet bevestigd worden door grotere, zelfs in het dagelijks leven van de deelnemer op basis van studies.

Echter, de huidige studie blijkt duidelijk het belang van een gezonde voeding, met inbegrip van een betere vetten zoals die van Avocado ‘ s, is voor het niveau van cholesterol.

Te zakken in een meer natuurlijke manier het niveau van cholesterol, de inname van druivenpitten-extract of pine bark extract, Niacine (een B-Vitamine B3) of fytosterolen.

Bron: Kris-Etherton, P. M., et al., Effect van een Gematigd Vet Dieet Met en Zonder Avocado ‘ s op Lipoproteïne Deeltjes Aantal, de Grootte en Subklassen in Overgewicht en Obesitas: Een Gerandomiseerde, Gecontroleerde studie, Tijdschrift van de American Heart Association, de Epub-gepubliceerd voorafgaand aan de gedrukte versie.

Geef een reactie

Scroll To Top