Snelevacature Amsterdam

Baby diarree: De behoefte om te weten ouders

Kinderärztin Dr. Nadine Hess
Expert Dr. Hess: “Heeft een Baby door het geval, het is voedsel, het kunnen eten.” Wat moeten ouders doen als een klein kind of een Baby diarree heeft? Welk voedsel het beste is en wat kan helpen Kleine verklaart ook kinderarts Dr. Nadine Hess.

Baby diarree: de kinderen van de arts, Dr. Nadine Hess zegt:

Baby ‘ s en kinderen, lijden, soms zelfs meerdere keren in een jaar, braken, en diarree. Maar Anti-diarree geneesmiddelen voor baby ‘ s en kinderen onder de leeftijd van twee jaar (en niet de de meeste gevallen). Bij kinderen onder de 12 jaar mogen alleen met strikte indicatie. Met betrekking tot de juiste behandeling van diarree, “toegelaten” voedingsmiddelen en huishoudelijke remedies veel onzekerheid. In de hoofden van velen is nog niet opgepakt te worden door het geval van cokes, zonder kolen een goed huis, een medium aciditeit.

Waarom de “home remedies” Cola is nadelig in het geval, dan helpt

Maar in de eerste plaats, Cola bevat veel te weinig elektrolyten (zoals natrium, kalium, of chloride) die verloren zijn gegaan bij diarree en braken. Aan de andere, te veel suiker kunnen intensiveren door de hoge osmolariteit van het vochtverlies via de darm is nog steeds in Cola. Betere elektrolyt oplossingen van de apotheek. De elektrolyt-en suikergehalte is precies op elkaar afgestemd, en kunt u snel helpen met het vocht verlies. Maar ze doen het niet laten hun kinderen in een keer te drinken, ook als de dorst is groot. Vooral als de Baby is te braken diarree bovendien, voor grotere hoeveelheden, meestal per kerende post weer alles. In plaats daarvan moet u uw kind elke paar minuten opnieuw en opnieuw, een theelepel met de oplossing worden toegediend en Het werkt zonder kotsen, kan worden verhoogd tot een half uur tot een uur van het bedrag.

Baby diarree:Wat eten helpt?

Een zogenaamde koffie-pauze, zoals is aanbevolen in het verleden (een dag of langer geen vaste voeding, maar alleen thee, soms met suiker toegevoegd), heeft geen zin. Het zou kunnen worden aangetoond dat het zelfs een averechts effect: de darmflora is komen sneller weer, als de normale voeding niet wordt blootgesteld gedurende lange perioden van tijd. Na vier tot zes uur, 1] dient te worden gestart voor een milde tot matige diarree met normale voeding [. Dit geldt ook voor geneesmiddelen eten. Hier kon geen positief effect weergegeven. Kinderen moeten normaal gesproken worden borstvoeding, krijgt het kind de formule eten is onverdund. Een Baby diarree, het is voedsel, het eten meer.

Kind wird gefüttert

Een klein kind heeft van diarree, is het belangrijk dat het vocht verlies. Elektrolyt genomen oplossingen het beste langzaam met een lepel te beheren, te haastig, anders dreigt te braken

Nog steeds diarree heeft, moet worden vermeden bij grotere kinderen of voor volwassenen, uiteraard, zeer vette, moeilijk te verteren voedsel. Nuttig in het begin van de maaltijd met complexe koolhydraten – aardappelen, griesmeel, witte brood (zonder grove korrels) is een beetje een spread (jam, magere worst, enz.), rijst, zout bars zijn nuttig. Als dit goed wordt verdragen, en kan worden langzaam weer begonnen met het vette voedsel. Met sappen en sterk gezoete voedingsmiddelen moet je zien, zolang de diarree aanhoudt. Dit kan worden versterkt door het hoge suikergehalte.

Antibiotica aanval van de darmflora in het geval van diarree daarnaast

De meeste van de maag-darm-infecties worden veroorzaakt door virussen; antibiotica zijn niet effectief. Maar ook in het geval van bacteriële-geïnduceerde Baby-diarree alleen in uitzonderlijke gevallen, anti wordt behandeld met antibiotica. Aangezien het risico verhoogt dat de patiënt “dragers” van de verantwoordelijke bacteriën van de darmflora, die het gevolg is van de infectie al in een puinhoop, nog meer schade omdat het antibioticum kan geen onderscheid maken tussen de “wilde” bacteriën en ziekteverwekkende.

 

[1] Guarino Een, Albano F, Ashkenazi S et al.: Europese vereniging voor Pediatrische gastro-Enterologie, Hepatology, en Voeding/Europese vereniging voor Pediatrische Infectieziekten evidence-based richtlijnen voor de behandeling van acute gastro-enteritis bij kinderen in Europa: samenvatting. J Pediatr Gastroenterol Nutr 2008; 46(5): 619-21

Geef een reactie

Scroll To Top