Snelevacature Amsterdam

Baby voedsel bevat vaak veel vitaminen en mineralen

Mineralen in voeding voor baby ‘ s genoeg? – Nee, zegt een nieuwe studie van Engeland. Met alarmerende resultaten.

Voor de ontwikkeling van de mensen in de eerste twee jaar van het leven van groot belang. Hier zijn de fysiologische en psychologische fundamenten voor een mensenleven. Wat weegt veel zwaarder is die achter deze ontwikkeling een proces is een biologisch programma, die wordt afgesloten na de baby-en vroegschoolse periode.

Omissies en het ontbreken van de voorziening in de zwangerschap, bij borstvoeding en de vroege Kindertijd kan invloed hebben op het risico van ziekte, intelligentie en fysieke en mentale prestaties – onherroepelijk en voor het leven!

Daarom, het is gewoon in de Baby-en peuter Fase is het vooral belangrijk om aandacht te besteden aan een optimale voeding van de zich ontwikkelende leven met nutriënten en micro-voedingsstoffen. Op hetzelfde moment, veel ouders vertrouwen op, vooral in deze cruciale tijd op de afgewerkte voedsel aan te Vullen, die wordt geadverteerd door de industrie met veel moeite. Het is echter een speciale gelegenheid, om meer aandacht te besteden aan de ingrediënten en deze te vergelijken met de aanbevolen dagelijkse dosering.

Voor de Britse markt, dit heeft onlangs een team van onderzoekers van de Universiteit van Greenwich, het Verenigd Koninkrijk, onder begeleiding van een voedingsdeskundige, Dr. Nazanin Zand.1 De resultaten van deze studie laten een aanzienlijke twijfel over het al of niet commercieel geproduceerde baby voedsel in Termen van micronutriënten de behoeften van baby ‘ s bij het spenen van de cover. Een beangstigend-en verliesrekening, het Zand en haar collega ‘ s, echter, de feiten kunnen bewijzen.

Baby ‘ s moeten mineralen niet kunnen worden gedekt met de geteste glas nog een keer naar 20 procent

vitamine baby stillzeit kindDaarnaast acht op grote schaal gebruikt producten van de vier bedrijven die produceren in het verenigd koninkrijk werden op de proef gesteld. Elk van deze merken babyvoeding was bedoeld voor de leeftijdsgroep van zes tot twaalf maanden. In het geval van het glas met de vorpürierten voedsel tussen vlees en plantaardig, werd een onderscheid gemaakt. De bepaling van de ingrediënten werd uitgevoerd zonder identificatie van de individuele fabrikant.

De Unteruchung bleek dat de award in elk geval van een glas babyvoeding met en zonder vlees, en 600 milliliter opvolgmelk per dag, de behoeften van een kind op de leeftijd van zes tot negen maanden in verschillende mineralen volgens de Aanbevolen Inname van Voedingsstoffen (RNI) is veruit hieronder.

De RNI, die ongeveer overeenkomt met de aanbevolen dagelijkse dosis van de duitse vereniging voor voeding e. V. (DGE), in dit tijdperk, een dagelijkse inname van calcium van 270 mg (DGE: 330). In het geval van Magnesium 75 milligram (DGE: 60), in het geval van koper 0,22 milligram (DGE: 0.6 tot 0.7) en in het geval van selenium, 15 microgram (DGE: 7 en 30).

De hierboven genoemde combinatie van twee glazen en de opvolgmelk bereikt met alle producten die minder dan 20 procent, dus een vijfde van de RNI waarden. Alleen in het geval van kalium slechts 20 procent van de aanbevolen 700 milligram werden bereikt gram (DGE: 650).

In het geval van voedingsmiddelen of voedingsmiddelen bereid door jezelf

De Britse onderzoekers opgemerkt op deze schokkende resulteren in het feit dat in alle van de geteste glas, waarvan de minimale eisen voor voedingsmiddelen stoffen volgens de EU-Richtlijn 2006/125/EG betreffende de etikettering van het mineraal schaamteloos hieronder de reden hiervoor is te zoeken waarom deze ingrediënten zijn vaak niet verklaard.

Advies voor Verpleging en jonge moeders

baby nahrung vitamine KohlenhydrateAls een stuk van advies voor jonge ouders, Dr. Zand toegevoegd dat tijdens de Fase van het spenen, vanaf de zesde maand van de zuigeling voeding in een gezonde Balans tussen voedsel en moedermelk of opvolgmelk.

Natuurlijk, het is ook aan te raden om te letten bij de aankoop van babyvoeding-babyvoeding voorkeur te geven aan producten die alle ingrediënten met een indicatie van het percentage van de aanbevolen dagelijkse inname. Belangrijke mineralen ontbreken, bijvoorbeeld in de lijst, kan worden aangenomen dat zij, als iets in een duidelijk onvoldoende concentratie.

Een andere, echter, met een beetje inspanning en zorgvuldigheid vereist Alternatief is het voedsel af van het geselecteerde verse producten mild zijn voor jezelf. Betrouwbare garandeert niet dat het kind krijgt alles wat het nodig heeft. Zo ook een smaakversterker, evenals een buitensporig groot gedeelte van de suiker en het zout hebben geen Kans op baby ‘ s buikje.

Studie:

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org/fruchtbarkeit/

Zo belangrijk aminozuren zijn voor de vruchtbaarheid van een man!

Geef een reactie

Scroll To Top