Snelevacature Amsterdam

Beauty-Wahn(zin)? – De waarheid over Renée Zellwegers transformatie

Renee Zellweger
Deze twee foto ‘ s zijn tien jaar, volgens de praktijk, Vita-deskundige, Prof. Mang, waarschijnlijk wat plastische chirurgie Als Renee Zellweger (45) aan het begin van de week op het evenement “Elle Women in Hollywood Awards” rode loper, niet ingevoerd, niet vertrouwen veel van de fotografen in uw ogen. De reden is dat Zellweger zag er heel anders – en dit was niet te wijten aan uw nieuwe-Carolina Herrera-jurk.

In feite, zijn in de afgelopen tien jaar, kleine uiterlijke wijzigingen van de actrice om naar te kijken, een keer met haar rol als de ietwat mollige Bridget Jones.

Zellweger is niet opgenomen op de rode loper

Maar deze keer was alles anders. De actrice zag er heel anders uit, die zogenaamd ontwikkelde Samenleving fotografen klagen over om je eerst niet herkend. Maar wat zegt de actrice om haar transformatie?

Op de vraag waarom ze ineens zo anders, antwoordde de Oscar-winnende actrice Renée Zellweger, ze leidden een gelukkig en gezond te leven en “wees blij, als je zou zien.” Plastische chirurgie of andere plastic procedures, echter niet in het spel. Kan het echt?

Prof. Dr. Werner Mang

Prof. Dr. Werner Mang, – de deskundige van de plastische chirurgie en oprichter van de duitse vereniging voor Esthetische geneeskunde en medisch Directeur van de Bodensee-kliniek

De deskundige, Professor zegt Mang

De praktijk Vita besloten om te vragen de leidende experts van de plastische chirurgie Professor Werner Mang, de grondlegger van de duitse vereniging voor Esthetische geneeskunde en medisch Directeur van de Bodensee-kliniek.

“Nee, nee,” zei Professor Mang op de vraag of een dergelijke transformatie ben gewoon in een goed humeur en een gezonde voeding te verklaren. Zijn deskundige evaluatie op basis van de huidige opnames suggereren dat Zellweger – “heeft gevonden, zoals mijn Amerikaanse collega” – in de laatste paar jaar, “waarschijnlijk elke hoek van uw gezichts-chirurgische veranderen.”

“Je had het niet mooier”

“Dergelijke veranderingen niet’ s nachts gebeuren,” zei de Professor. Was veel meer verwacht van de “vele werkzaamheden die nodig zijn om een uitgebreide type verandering teweeg te brengen.”

Professor Mang, waarvan de meeste expertise behoren tot dusver meer dan 20 jaar professionele ervaring op de wereldwijd erkende, is niet overtuigd door het resultaat van de Zellweger veranderen. Op basis van wat wordt weergegeven in de foto ‘ s niet kon spreken, blijkbaar, “van een succesvolle chirurgische wijzigen”, “vrouw Zellweger niet geworden door de veranderingen die vanuit een professioneel oogpunt mooi.”

Onnatuurlijke Makeover

Opvallend, maar dat is nu veranderd met de nieuwe Look van uw natuurlijke type. Vooral “de wijzigingen aan de oogleden,” gedraag je niet zo drastisch aan de Buitenkant van de actrice, dat is waarom het Professor Mang “verbaasd dat zou je niet herkend”. De nieuwe neus was “vanuit het perspectief van een plastisch chirurg bijna Vervelend,” zei de Professor. Dit is nu een “esthetisch niet echt een meesterwerk.”

U kunt het Volgende gelezen, welke specifieke veranderingen Professor Mang en zijn deskundig oog in het gezicht van Renée Zellweger kon vinden. Waren ten opzichte van de huidige afbeelding en een 2004.

 

%image_alt%

Het voorhoofd: Het voorhoofd is veel te hoog. De manier waarop ze vislijnen het voorhoofd te leggen in plooien, je kunt zien dat het waarschijnlijk was geïnjecteerd zijdelings met Botox.

 

%image_alt%

Ooglidcorrectie: Gewijzigde oog vormen waarschijnlijk het grootste effect op de kijker en ervoor te zorgen dat een Persoon kan echt een vreemde. Technisch is het opvallend dat Zellweger kan een boven ooglid correctie. Dus, bijvoorbeeld, lijken hun zogenaamde Baggy-Ogen – aangeboren zwellingen van de spieren over de ogen – zijn verwijderd.

 

%image_alt%

Neus: De neus is uiteraard rechtgezet. Op hetzelfde moment, maar was verdikt, het puntje van de neus. Ze heeft nu een dikke en misvormd.

 

%image_alt%

Huid: de huid is over het algemeen strak, stijf en zeer vloeiend, en daarom, in mijn mening, voor een 45-jarige vrouw onnatuurlijk.

 

%image_alt%

Wangen: De wangen was heel duidelijk om de “Apple wangen” opgevuld.

 

%image_alt%

Kin: het gebied tussen de onderlip en de punt van de Kin is sterk veranderd. De kin is nu gericht en licht gezonken.

Geef een reactie

Scroll To Top