Snelevacature Amsterdam

Bekleed Tong

 • Overzicht
 • Oorzaken
 • Symptomen
 • Diagnose
 • Behandeling
 • Preventie
 • Een laag bedekte tong wordt veroorzaakt door etensresten, beschadigde huid of het slijmvlies cellen en bacteriën die zich op het oppervlak van de tong. Meestal een laag bedekte tong is een onschadelijk, in individuele gevallen, maar het kan een lichamelijke ziekte achter de rug, die moet worden onderzocht door een arts.

  Wat is een laag bedekte tong (tong)?

  Onze tong vervult vele belangrijke functies. Van de van een slijmvlies bekleed, roerende spier vult een groot deel van onze mond en niet te Slikken, alleen voor het Verplaatsen van het voedsel, de Smaak, en Likken is belangrijk, maar het stelt ons ook in staat om te Praten. Op het oppervlak van de tong, veel smaak, genaamd papillen of tong wärzchen. Met uw hulp, wij verschillende smaken kunnen waarnemen, zoals zoet, bitter, zuur of zout, en onderscheiden. U bent het, die de tong haar ruw oppervlak. Op voedselresten, bacteriën, en wel slijmvlies in de loop van de dag van de huidcellen. Een iets bekleed tong, daarom is volkomen normaal. Harde en ruwe componenten in voedsel en de dagelijkse mondverzorging om ervoor te zorgen dat de tong coating is altijd opnieuw geschuurd en niet op de afmetingen van de tong stapelt zich op.

  Zungenschaber hilft bei Zungenbelag

  Als een laag bedekte tong in de weg staan of onaangename geuren kunnen maken van een tong schraper remedie

  Tong coating wordt weergegeven nooit op de tong bodem

  Onder bepaalde omstandigheden is deze natuurlijke slijtage is niet voldoende om de tong te reinigen en vormen een zichtbare, wit, geel, grijs of zelfs zwart Storting op het oppervlak van de tong. Omdat de papillen, waarop de tandplak ophoopt, zich alleen op het oppervlak van de tong, de tong nooit in de tongbasis. Ook de randen en de tip van de tong is alleen mogelijk in uitzonderlijke gevallen. De redenen voor de gecoate tong kan heel anders zijn. Vloeistof of zacht voedsel voor het voordeel van een laag bedekte tong, maar ook bepaalde ziekten kunnen worden bekleed tong verantwoordelijk.

  Meer: oorzaken

  Geef een reactie

  Scroll To Top