Snelevacature Amsterdam

Beroerte door Smog

Eine Stadt im Nebel
Luchtvervuiling vergroot het risico op een beroerte – dit is bevestigd door vele studies in de Vervuilde lucht verhoogt het risico van een beroerte – het resultaat in recente studies. Zodat je jezelf kunt beschermen.

De lijn is in Duitsland na hart-en vaatziekten en kanker de derde meest voorkomende oorzaak van overlijden. Naast de bekende risicofactoren, zoals hypertensie en Obesitas, de luchtvervuiling op het moment van haar ontstaan een rol kunnen spelen – een recente studie toont Schotse onderzoekers. De wetenschappers van de Universiteit van Edinburgh geanalyseerd 94 studies uit 28 landen te onderzoeken wat de invloed van de aanvallen, de kwaliteit van de lucht op de incidentie van beroerte. Een totaal van 6,2 miljoen euro is opgenomen ziekenhuisopnames en sterfgevallen als gevolg van een beroerte.

Met de luchtvervuiling, de slag is op de opkomst-Tarief

In een Regio van de concentratie koolmonoxide in de lucht te tientallen ppb (delen per miljard), verhoogd ziekenhuisopnames en sterfgevallen als gevolg van een beroerte met ongeveer 1,5 procent. Soortgelijke effecten werden waargenomen met een toename van fijnstof, stikstofdioxide en zwaveldioxide concentraties in de lucht. De reden voor deze verbinding is dat de schepen volgens de aannames van de onderzoekers, door de lucht luchtvervuiling in verband met een vernauwing van het bloed. De resultaten van dit is dat de bloeddruk stijgt, en met het risico van een beroerte.

De WHO waarschuwt tegen luchtvervuiling

Op hetzelfde moment, de wereld gezondheid organisatie (WHO) waarschuwt voor de gevolgen van de mondiale luchtverontreiniging. Op basis van je huidige analyse, overleden in het jaar 2012, zo ‘ n zeven miljoen mensen aan ziekten die veroorzaakt worden door vervuilde lucht. Het aantal lijnen in aanvulling op aandoeningen van de coronaire vaten van de meest voorkomende oorzaken van overlijden.

Beroerte triggers: Zo veel fijn stof genoeg

Een AMERIKAANSE studie uit 2012 bleek dat zelfs een klein fijn stof concentratie in de lucht kan de slagfrequentie te verhogen. Om dit te doen, onderzoekers van de Brown University geëvalueerd in Rhode Island de dagelijks opgenomen gegevens van een meetstation voor fijn stof laden en vergeleken met de toelating tot een nabijgelegen ziekenhuis vanwege een beroerte. Opgenomen zijn alleen de patiënten die woonden binnen een straal van 40 km van de meet-station. Nadat ze analyseerde de gegevens van tien jaar, kwamen de wetenschappers tot de volgende conclusie: Zelfs een matige belasting van fijn stof van tussen de 15 en 40 µg/m3, zoals gebeurt in vele Delen van Duitsland, betekende een stijging in de slag van het aantal ziekenhuisopnames met 34 procent.

Waar de fijn stof belasting in Duitsland is op zijn hoogst is, ziet u een overzicht van de duitse Federale milieuagentschap.

Experts raden dat de bewoners van zwaar vervuilde gebieden om preventieve maatregelen te nemen – de beste tips die u hier zult vinden.

Geef een reactie

Scroll To Top