Snelevacature Amsterdam

Bescherming tegen lawaai, zodat uw oren gezond te blijven!

Lärmschutz lindert Stress Frau Entspannung
Bescherming tegen lawaai is belangrijk voor de gezondheid, omdat het geluid betekent Stress voor het lichaam en de Psyche. Iedereen die regelmatig blootgesteld aan lawaai moet neem regelmatig pauzes en worden zich bewust van rust en ontspanning. Meer tips in de gallery! Een stress-factor van geluid: Hier leert u waar gezondheid een schatting van de op de loer risico ‘ s van lawaai en hoe om jezelf te beschermen.

Instinctieve Bescherming Tegen Lawaai

In het geval van ongewone en zeer luide geluiden, onze “built-in” van de lichaamseigen bescherming tegen lawaai-instinct: Wanneer horen we een close-up van een sirene of een drilboor, zijn we automatisch in de oren, en breng zo snel mogelijk de afstand tussen ons en de bron van het geluid.

Echter, deze ruis-Reflex, we afleren, zodra het geluid wordt niet langer gezien als een plotselinge, gevaarlijke en onbekende. Zware belasting gerommel op het Asfalt, lawaai van vliegtuigen, auto over ons: het Constante geluid van vandaag de dag het dagelijks leven. We wennen aan geluid.

Het ontbreken van geluid maakt niet alleen de oren ziek

Met gevaarlijke gevolgen: het Permanente lawaai maakt onze stress niveaus te stijgen. Omdat de harde geluiden ons te waarschuwen, dat sinds onheuglijke tijden, voordat het risico van de hartslag en de bloeddruk te hoge kans op een hartaanval stijgt.

Bovendien, ons lichaam produceert stresshormonen. Dit valt ons immuunsysteem en maakt ons meer vatbaar voor hart-en vaatziekten, maag problemen en depressie. De Tinnitus risico verhoogt op twee manieren, omdat het lawaai en Stress zijn de twee belangrijkste trekkers van de oren ziekte.

Meer bescherming tegen geluidshinder in het dagelijks leven

U zult ontdekken dat in deze fotogalerij, de situaties waarin je moet in het bijzonder over de lawaai-bescherming om uw gezondheid te beschermen!

Geef een reactie

Scroll To Top