Snelevacature Amsterdam

Bessen ontsteking, tonen de anti-inflammatoire effecten

Lijkt bessen anti-inflammatoire? Zo Ja, Veenbessen bessen beter dan de krenten of cranberry ‘ s?

Deze vraag hebben bestudeerd finse wetenschappers. Veenbes, zwarte bes en cranberry (Veenbes) in een duel om de beste anti-inflammatoire eigenschappen.

Een finse studie over de effecten van bessen op ontsteking

De verschillende fruit-een culinair niet de bessen zijn hoge genot evenals een vaste component en een ingrediënt in het Noord-en Centraal-Europese keuken: De kleine vruchten zijn ook rijk aan ingrediënten zeer groot in Termen van preventie tegen ziekten.

Dit kan nu bevestigen dat, nogmaals, werd een studie uitgevoerd onder leiding van wetenschappers van de Universiteit van Helsinki, Finland. De focus van het onderzoek, cranberry ’s (Vaccinium vitisidaea) , zwarte bessen (Ribes nigrum), en met name in Scandinavië, verspreiden cranberry’ s (Vaccinium oxycoccos). De laatste is vaak gewoon de naam Veenbes, hoewel het vooral in de VS en Canada-gebaseerde als in Nederland, genaturaliseerd grote bessen vruchten cranberry ‘ s (Vaccinium macrocarpon) is bedoeld om te worden.

Bessen, sappen zijn aanvaard door de lab-ratten graag

Cranberrysaft wirkt entzündungshemmend

Getest zijn de bessen of hun koud geperste sappen in ratten die zich ontwikkelen als gevolg van een genetische interventie zonder externe oorzaken van een hoge bloeddruk. De dieren hadden, over een periode van acht weken, gratis toegang tot een verscheidenheid van morsy.

Gedurende deze tijd elk dier nam een dag 38 gram Cranberry sap, 44 gram cranberries-sap of 46 gram zwarte bessensap. Dit duidt erop dat de sappen in de rat is erg populair, zoals eerdere studies hebben aangetoond dat deze proefdieren zijn inhoud, meestal, met een gemiddelde van 26 gram water per dag. De resultaten van het sap-behandeling kan echter ook gezien worden.

Ten minste 50 procent verminderde activiteit van bepaalde ontstekingen

Daardoor was het mogelijk de cranberry en de zwarte bes, de Expressie, zodat de implementatie van genetische informatie van de inflammatoire marker Cyclooxygenase-2 (COX-2) bessen met ten minste 50 procent, vergeleken met de gegevens van de ratten uit een Kotrollgruppe te verminderen.

Een andere enzymatische Eiwitten, de ontsteking is gemarkeerd, de monocyt-Chemoattractant Protein-1 (MCP-1), was de sterkste geremd door cranberrysap in zijn activiteit. Daarnaast vonden de onderzoekers de cranberry, ze leiden tot een vermindering van specifieke biomarkers, de zogenaamde oplosbare adhesie moleculen betrokken bij de cel beschadigen. Met name de inter-cellulaire adhesie molecuul 1 (ICAM-1), op het lage niveau in het bloed, volgens een erkende uitzicht, het risico van het ontwikkelen van atherosclerose, de daling werd beïnvloed.

Effect van geïsoleerde, individuele polyfenolen vaak alleen in een reageerbuis te meten In een levend organisme is afhankelijk van de Interactie

In haar evaluatie van deze resultaten zijn de onderzoekers er rekening mee dat ze afkomstig zijn van een gecombineerde effect van de verschillende anitoxidativen polyfenolen in de bessen. Dit verklaren ze dat in het verleden, individuele fytochemicaliën bleek bij het onderzoek in de reageerbuis, een significant effect tegen inflammatoire processen. In studies over de woon-object, worden de effecten van individuele stoffen, maar meestal aanzienlijk minder overtuigend.

Echter, er is bewijs dat het bijzonder hoge gehalte van Flavanols, in het bijzonder OPC ’s (oligomere Proanthocyanidinen) in cranberry’ s verantwoordelijk voor dat je liet zien in de huidige studie, de beste vasculaire-beschermende-en anti-inflammatoire eigenschappen. De vaatverwijdende effecten geperst cranberry sap is een koufront. Gevolgd wordt hij in de effectiviteit van Cranberry juice. De zwarte bes-inflammatoire macht bessen in termen van hun ontsteking algemeen, met wat afstand achter de rug.

Een onvoorwaardelijke aanbeveling kan worden gegeven door de onderzoekers voor alle drie de bessen.

Bron: Kivimäki, Anne S., et al., Rode bosbessen, cranberry en bosbessen sappen van invloed zijn op mRNA-uitingen van inflammatoire en atherothrombotic markers van SHR in een lange-termijn behandeling, Journal of Functional Foods, jaargang 4, nummer 2, April 2012, p. 496 – 503.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Geef een reactie

Scroll To Top