Snelevacature Amsterdam

Beter te slapen in de hitte

Kinderärztin Dr. Nadine Hess: So erleichtern Sie Babys das Schlafen bei Hitze
Expert Dr. Hess: “Als u het venster op tilt, zorg ervoor dat je Baby zich in de trein. Het verduisteren van de kamer van je Baby in slaap kan vallen, ondanks de lange helderheid.” Wij hopen u uiteindelijk terug in de voorkant van ons, de zwoele zomeravonden die ons tot laat zitten op het balkon. De keerzijde van dit, echter, is de rusteloze slaap, dat ons bedreigt. Voor een normale slaap-het is te warm en de Kleine in Slaap te vallen moeilijk om de normale tijd slapen, want het is nog steeds daglicht. Hoe te kleden zijn peuter in de warme zomeravonden? Wat kan worden gedaan om het makkelijker te maken om te slapen?

De kinderarts Dr. Nadine Hess zegt:

We hebben allemaal de aanbevelingen voor de preventie van plotselinge dood van baby in het eerste levensjaar in de achterkant van het hoofd, Net niet te warm om te slapen! De temperatuur in de slaapkamer moet worden tussen 16° en 18° Celsius.

Baby Temperatur im Nacken fühlen

Als u niet zeker weet of uw kind Slaapt warm genoeg om te voelen met je Hand in de nek volgens de temperatuur. Als het warm genoeg is, is alles oké

Maar wat te doen als ze de hele dag buiten in de 30° Celsius en meer? De wenselijke verband houdende sleep-temperaturen in de Winter en niet te Slapen in de hitte van de zomer.

Daarom moet u de verwarming in de koude Seizoen, de slaapkamer van de baby niet meer dan 16°-18° Celsius. Te koel in de zomer, deze temperaturen zou alleen met een airconditioning is mogelijk, maar brengt het risico van een snelle onderkoeling.

Zo breng je de Baby slaapkamer op de juiste temperatuur om te slapen

U kunt gedurende de dag, de luiken of gordijnen en het venster wordt gesloten. Ventileren vroeg in de ochtend, wanneer het op de coolste. Het kan ook nuttig zijn om te vertrekken van het venster overnachting gekanteld. Echter, de kracht is vaak alleen in het land in de stad “is” de warme lucht en koelt, vaak in de Ochtend.

Als u het venster op tilt, zorg ervoor dat je Baby zich in de trein. Het verduisteren van de kamer van je Baby in slaap kan vallen, ondanks de lange helderheid in de zomer.

De beste kleding om in te Slapen in de hitte

Baby kann nicht schlafen wegen Hitze

Om te helpen uw Baby in Slaap vallen in de hitte, het is genoeg, als je gekleed alleen met een luier in een dunne zomer slaapzak plaats

Als voor het slapen kleding, je moet Oriënteren naar jezelf: je trekken in de warme nachten ook veel lichter kleding kunnen slapen in plaats van het bed te dekken alleen met een licht blad. Voor de zomermaanden, een dunne zomer slaapzak.

Als het erg warm is, is het voldoende mogelijke manier, het kind dat met enkel de luier. Als u niet zeker weet of uw kind warm genoeg is, ze voelen met je Hand in de nek van het kind, in overeenstemming met de temperatuur. Als het warm genoeg is, alles is okay.

“De zomer slaap zak” voor de kinderen

Voor oudere kinderen in de kleuterschool leeftijd, het is een goede Truc, zet je het dunne dekbed zoals een slaapzak. Het is niet te heet, en het feit dat de kinderen worden geplaatst in het, u kunt hier liggen ook zelden zonder de deken, zoals dat kan gebeuren als je Slaapt onder een laken gemakkelijk. Ook, als de nachten zijn in de zomer, een beetje korter, de anticipatie van de zomer is in ieder van ons, zeker onbezorgd!

Geef een reactie

Scroll To Top