Snelevacature Amsterdam

Bh ‘ s zijn ongezond?

Frau öffnet BH
De bh weglaten? De franse sport arts hebben nu bewezen waarom je vaak Een bh moet de ondersteuning van de borst, te beschermen tegen striae, en maakt een mooi decolleté, miljoenen vrouwen zou de ondersteuning van deze beschuldigingen. Maar nu hebben onderzoekers een schokkende ontdekking. Waarom zou u in de toekomst twee keer nadenken over de vraag of u de verpakking van uw vrouwelijke vormen mooi, lees hier.

Mooie, stevige Borsten zonder striae – de vrouwen van belofte door het Dragen van een bh. Echter, in tegenstelling tot de verwachtingen, de bh voor vrouwen, brengt geen Voordeel, integendeel, de verpakking, die wordt verondersteld om te toveren tot een mooi decolleté, ten koste van de gezondheid.

Beha ‘ s, het spierweefsel ZEG

Dit is het gevolg van de franse sport arts. 330 vrouwen tussen de leeftijden van 18 en 25 jaar werden voor het Experiment, bereid op te geven voor 15 jaar op een bh. Jean-Denis Rouillon, Professor aan de Universiteit van Franche-Comté, onderzocht in parallel met de vorm en structuur van uw Borsten. Rouillons vermoeden: Wanneer de Borsten permanent Verpakt, wennen aan de ondersteuning van het einde van het gevoel, en atrofie van de spieren. Het was zijn Overtuiging, en zou dus, ironisch genoeg, de vrouwen met hun Borsten schade, die u wilt om te voorkomen dat het regelmatig Dragen van een bh, de opkomst van de zwakke bindweefsel. Het onderzoek bevestigde de hypothese van de onderzoeker: Het spierweefsel van de vrouwen was strakker dan vóór het Experiment. De onderzoekers Roullion merkte ook op dat de tepels en de Borsten steviger.

Minder pijn in de rug zonder beha

Voor de eigen resultaten, de wetenschapper maakt de anatomische structuur van het weefsel van de borst. Alleen als we de bh weg, kan weefsel ter ondersteuning van het groeien is er verantwoordelijk voor dat de borst kan houden. Maar dat was niet het enige voordeel van de vrijstelling: In het geval van de onderwerpen die had pijn voorafgaand aan het onderzoek, rug, rug waren de klachten duidelijk

Vaak zijn de bh weglaten

Moeten vrouwen geven volledig op zei Was? Nee, deskundigen waarschuwen. De borst is gewend geraakt in de loop der jaren zijn ondersteunend begeleider, de spieren kunnen niet onmiddellijk. Deskundigen adviseren daarom liever niet aan de bh te Dragen, zodat u kunt de opbouw van het ondersteunende weefsel langzaam. Kies een geschikte gelegenheden, bijvoorbeeld een weekend naar huis en probeer het uit – het is de moeite waard.

Hamburg-harburg, 8. Januari 2016

Geef een reactie

Scroll To Top