Snelevacature Amsterdam

Bindvliesontsteking (Conjunctivitis)

 • Overzicht
 • Oorzaken
 • Symptomen
 • Diagnose
 • Behandeling
 • Preventie
 • De binding ontsteking van de huid is een van de meest voorkomende oogziekten. Hoewel het in de meeste gevallen onschuldig, maar zeer onaangenaam. Want naast de opvallende roodheid, het gevoel van het hebben van een vreemd lichaam in het oog, behoort tot de typische symptomen. Conjunctivitis moeten altijd worden uitgevoerd door een arts onderzocht en behandeld.

  Wat is conjunctivitis?

  In het geval van een conjunctivitis, een deel van het oog geïrriteerd is, en reageert door een verhoogde bloedtoevoer, wat leidt tot een rood oog. Op hetzelfde moment, eiwitten en witte bloedcellen worden uitgescheiden. De conjunctiva is een slijmvlies, die dient als verbinding tussen de binnenkant van de oogleden en de oogbol. Terwijl je groeit op de oogleden, is wanneer de oogbol los. Dit weefsel laag produceert Afscheidingen, zodat wanneer u het knipperen geen wrijving. Daarnaast verspreiden ze zich de tranen vocht. De conjunctiva is goed aangetrokken door het bloeden van de zenuwvezels. Dit maakt ze zeer gevoelig, en het is een conjunctivitis, een nadeel. Omdat zelfs kleine irritaties voelt erg ongemakkelijk.

  Die Bindehaut des Auges ist im Fall einer Entzündung gerötet

  Het bindvlies van het oog is rood in het geval van een ontsteking

  De conjunctiva is eigenlijk, de beschermende dekking van het oog, dat is de reden waarom een acute conjunctivitis is om in snel. Omdat de stof heeft een goed immuunsysteem. Niettemin moeten de mensen worden verdacht conjunctivitis raadpleeg een oogarts, omdat de typische roodheid kan ook een indicatie zijn van andere ziekten van het oog.

  Voor conjunctivitis, er zijn vele mogelijke triggers. De meeste van de tijd is ziekteverwekkers, externe invloeden, of de gevolgen van een allergische reactie. De ziekte uit zich ofwel in één oog of beide. Ook kunt u verplaatsen van het ene oog naar het andere. Dit is vaak het geval wanneer ziekteverwekkers zijn de oorzaak van de conjunctivitis, de Betrokken persoon tot slot vervoerd met zijn vingers.

  Acute bindvlies ontsteking kunnen verdwijnen voor een deel op zijn eigen. Toch is het belangrijk om een arts te zien en ze te behandelen met een over-the-counter drugs. Want het is alleen door middel van een diepgaande diagnose, de arts kan ervoor zorgen dat het inderdaad een conjunctivitis en niet een andere oogziekte met soortgelijke symptomen.

  Meer: oorzaken

  Geef een reactie

  Scroll To Top