Snelevacature Amsterdam

Blaasontsteking als gevolg van koude voeten?

Blasenentzündung durch kalte Füße? Starkes Immunsystem schützt!
Blaasontsteking als gevolg van koude voeten? Een sterk immuunsysteem kunnen tegen deze er echt een verbinding tussen de blaas infectie en koude voeten, buik-vrije tops, een natte badkleding of Zittend op de koude vloer? Deskundige, Prof. Merkle uitgelegd.

Hoe kan het voor het welzijn van een blaasontsteking als gevolg van koude voeten?

Schuld-cystitis bacteriën geen temperaturen. Waarom dan hardnekkig aan de Overtuiging dat je kunt krijgen van een blaasontsteking als gevolg van koude voeten? Ook natte badpakken en buik-gratis top, wordt gezegd dat de delen, bevordering van de blaas infecties – en die zit op een koel oppervlak, krijgen te horen vaak: “kijk uit, anders vang je koud u de blaas!”

Waarom kan de koude je ziek maken?

Koud in het Algemeen neemt het risico dat een infectie, zoals een blaasontsteking of zelfs een koude – nederlaag verdediging van het lichaam en worden we ziek. Want als het koud is, zijn onze lichamen meer om de lichaamstemperatuur van 37 graden rechtop, en voor de levering van alle organen optimaal.Als het koud is, het bloed smalle schepen, de stofwisseling wordt vertraagd, de verdediging werkt minder effectief. De koeling is opgevallen aan de buitenkant van het lichaam is vaak te laat – we cool. Het gevolg is dat Het immuunsysteem wordt gesmoord, virussen en bacteriën gemakkelijker spel – ook in de blaas, vanwege hun gevoelige slijmhuid is te wijten aan het koude slechte bloedsomloop.

Op de koude vloer zitplaatsen: blaasontsteking voorgeprogrammeerde?

Barfuß, bauchfrei, Sitzen auf kalten Steinen: Blasenentzündung-Risiko

Iedereen die een gezonde verdediging, niet in de behoefte van cystitis door koude voeten zorgen over te maken en kan bij warm weer, buik vrij zorgen en blote-voeten-op-de-gaat. Echter, niet lang op de koude grond is het niet zitten, dus de koude buik

En waarom Zitten verhoogt, bijvoorbeeld op koude grond is een blaasontsteking, als bacteriën het gevoel in een zeer warme omgeving, en te reproduceren?

De gynaecologie-expert Prof. Elisabeth Merkle legt uit: “er Is al een toename van het aantal bacteriën en het lichaam is slecht van bloed voorzien, kan tot de ontsteking in de blaas. Een goed doorbloede slijmvlies met de bacteriën in de regel is een slechte bloedcirculatie in de huid, het is vaak de situatie.”

 

Cystitis door koude voeten preventie – versterken van het immuunsysteem!

Kunt u niet krijgen van een blaasontsteking of door koude voeten – of andere infectie – als uw immuunsysteem zelfstandig kan beheren, te weren van de ziekteverwekker. Voor het effectief voorkomen van een blaasontsteking, is het daarom belangrijk om het versterken van de afweer van het lichaam: Wie eet gezond, regelmatig verplaatst, voldoende drankjes en een goede nachtrust, is het toegestaan om te zitten in de zomer, in eer en geweten, op blote voeten en buik vrij in het Park op het gras zonder het hebben van een blaasontsteking angst!

Geef een reactie

Scroll To Top