Snelevacature Amsterdam

Blaasontsteking behandeling met natuurlijke middelen en antibiotica

 • Overzicht
 • Oorzaken
 • Symptomen
 • Diagnose
 • Behandeling
 • Preventie
 • Een blaasontsteking is in ieder geval ongemakkelijk, maar kan vaak worden behandeld met natuurlijke remedies – als het gaat gemakkelijk. In het Algemeen is dit niet het geval is. In meer ernstige of terugkerende ziekte moet een arts voor de verduidelijking gevraagd.

  De behandeling van een ontsteking van de blaas, in het algemeen streeft twee doelstellingen:

  • Veroorzakende bacteriën te bestrijden en te Spoelen (genezing)
  • Pijn verminderen

  Veel Artsen schrijven het eerste doel van de behandeling antibioticum. Hoewel deze zijn meestal zeer effectief, maar hebben vaak bijwerkingen. Bovendien, ze verstoren de bacteriële Milieu, zoveel dat het risico van een gevolg verhoogt de infecties. Daarnaast is het risico van de weerstand toeneemt als antibiotica zijn ofwel herhaalde of niet genomen door het einde van. Het medicijn werkt dan niet meer. De behandeling duurt, afhankelijk van het antibioticum wordt gebruikt, tussen de drie en tien dagen. Welk medicijn de arts voorschrijft, hangt onder andere af van de dingen, die de verwekker is voor de ontsteking verantwoordelijk. Gemeenschappelijk gebruikte antibiotica voor blaasontsteking behandeling zijn Ciprofloxacine, co-trimoxazole (een combinatie voorbereiding van de antibiotica Trimethoprim en sulfamethoxazol), evenals Fosfomycin en Nitrofurantoin. Effectieve natuurlijke remedies voor een alternatieve behandeling die geeft meestal zo goed als geen bijwerkingen en leidt niet tot resistentie – geschikt voor de enige behandeling alsmede ondersteuning van de behandeling met antibiotica. Een ander voordeel is dat je kunt bevatten vaak pijnstillend en krampstillend stoffen.

  Bij chronische blaasontsteking behandeling over een langere periode van tijd

  In het geval van een terugkerende ontsteking van de blaas, de uiteinden van de arts voor de behandeling is vaak antibiotica, echter voor een langere periode van tijd. De voorbereidingen moeten worden over meerdere weken, in sommige gevallen zelfs over een paar maanden, genomen. De antibiotica worden gedoseerd op een lange-termijn behandeling van een chronische ontsteking van de blaas, echter lager. Ook hier, natuurlijke geneesmiddelen met gedocumenteerde doeltreffendheid zijn een bruikbaar Alternatief. De reden: Vooral in het geval van recidiverende infecties, de kans dat de weerstand toeneemt met de behandeling met antibiotica.

  Eine Frau hält sich eine Wärmflasche an den Bauch

  In de behandeling van cystitis, de warme kruik helpt: het heeft een ontspannende werking en verlicht de pijn

  Hoe kan ik de behandeling van een blaasontsteking?

  Belangrijk: Drink Veel van vloeistoffen – ten minste twee liter per dag! Ook moet u regelmatig de afvoer van uw blaas, de bacteriën spoelen. Een warme kruik, sitz baden en krampstillend drugs (over-the-counter in de apotheek) hebben een ontspannend effect en het verlichten van de pijn. Tijdelijke rust bevordert het immuunsysteem. Daarnaast zijn er diverse natuurlijke ingrediënten hebben bewezen succesvol te zijn in de behandeling: studies hebben aangetoond dat de werkzaamheid van extracten van Solidago, orthosiphon bladeren, en Hauhechel. Bearberry bladeren worden ook gebruikt voor de behandeling. Nieuwe studies, echter, artsen betwist, aan te tonen dat Cranberry kan verlichten extracten cystitis.

  Lees meer: preventie

  Geef een reactie

  Scroll To Top