Snelevacature Amsterdam

Blaasontsteking in de zwangerschap

Eine schwangere Frau trinkt Wasser
Veel drinken helpt een blaasontsteking in de zwangerschap blaasontsteking Brengt over het voorkomen van zwangerschap van mijn Baby in gevaar? Hoe weet ik dat en hoe kan ik mezelf beschermen tegen haar? U vindt hier de antwoorden.

De blaasontsteking is een ziekte van de vrouwen veel vaker getroffen dan mannen. De reden hiervoor ligt in de verschillende lengtes van de urine-buizen. De vrouw is korter, dus de ziekteverwekkers kunnen stijgen sneller in de bubble.

Vaak een stuk verlichten, drinken, warmte en home remedies, zoals cranberry sap van de pijn. In het geval van ernstige symptomen, zoals koorts of bloed in de urine, de patiënt moet een arts raadplegen. Want indien onbehandeld, kan de infectie zich verspreiden en de nieren vallen. Mogelijke gevolgen zijn nier bekken ontsteking, wat kan leiden tot levenslange schade.

Een miskraam als gevolg van blaasontsteking in de zwangerschap

Zwangere vrouwen moeten in het bijzonder aandacht besteden zorgvuldig op tekenen van blaasontsteking – frequente drang om te plassen, pijn en Branden tijdens het urineren. Infecties van de urinewegen kan leiden tot miskramen. Als bacteriën gekoloniseerd de onderbuik tot aan de blaas, kunt u ook gemakkelijk lopen in de baarmoeder en er is een ontsteking. Dit kan leiden tot een vroeggeboorte. De blaasontsteking wordt behandeld in de zwangerschap echter bij de eerste tekenen, is er geen gevaar voor de Baby.

Frau mit Wärmflasche

Ze waren in het geval van een blaasontsteking in de zwangerschap voorzichtig, in het ergste geval, een miskraam zou kunnen optreden

Blaasontsteking tijdens de zwangerschap te voorkomen

Om een blaasontsteking in de zwangerschap te voorkomen, gaat neem aan het einde van moeders, een aantal van de maatregelen. Om te beschermen tegen onder koeling van de bubble regio, je moet het dragen van warm ondergoed zorgt voor een perfecte pasvorm. Daarnaast is er een veel vloeistof te worden gevoed – de beste mineraalwater. Koffie, zwarte thee of vruchtensappen worden niet aanbevolen omdat ze irriteren de blaaswand. Ook belangrijk is een grondige intieme hygiëne.

Ze heeft gevangen een blaasontsteking in de zwangerschap, ga zo vroeg mogelijk naar de dokter. Daarnaast Nemen de tijd, de ziekte te genezen, rest zo veel mogelijk wrap warm in, en drink minstens drie liter per dag. Hier vindt u de effectieve home remedies die kunnen verlichten van de symptomen van blaasontsteking.

Video: Deze tips helpen tegen de typische pijn na de geboorte

 

Geef een reactie

Scroll To Top