Snelevacature Amsterdam

Bloedzuigers voor de artritis van de knie

Der Speichel der Blutegel wirkt entzündungshemmend
Het speeksel van de bloedzuiger heeft een anti-inflammatoire – Artritis-pijn in de knie Athrose worden verminderd in de knie loopt een lange tijd, verraderlijk, en pas in een later stadium hebben de patiënten last van pijn. Naast medicijnen en fysiotherapie, het heeft zich bewezen voor de behandeling van de aandoeningen met bloedzuigers.

Feiten over artrose-therapie

Om te kunnen artrose met bloedzuigers te behandelen, worden verwijderd van de parasieten op de pijnlijke knie. Het aantal bloedzuigers is afhankelijk van de leeftijd, het gewicht en de ziekte van de patiënt. Volgens een onderzoek, een behandeling met vier tot zes bloedzuigers rond de 70 tot 80 procent van alle patiënten kunnen helpen.

Wat is de bloedzuiger effect

Voor het verlichten van de pijn van artrose in de knie, is gebruikt in het speeksel van de bloedzuiger bevat een unieke werkzame stof cocktail. 30 verschillende, nog niet geheel onderzocht stoffen, zoals, onder andere, Hylarunidase of collagenase zijn bevatten over. De beet van de parasieten, deze krijgen in het ontstoken gewricht. De therapie met het speeksel is niet alleen anti-inflammatoire, maar ook congestie voorwaarden elimineren.

Wanneer een behandeling met bloedzuigers is handig

Voor de behandeling van artrose in de knie met bloedzuigers wordt meestal aanbevolen, indien gewaarborgd wordt dat de behandeling een dikte van ten minste een medium effect op pijn en functie in het gewricht. Het is ook belangrijk dat er ernstige bijwerkingen kunnen worden uitgesloten door de kleine parasieten in de patiënt. De behandeling wordt meestal alleen uitgevoerd, wanneer alle andere mogelijkheden zijn uitgeput.

EnzyMax

EnzyMax® is eenvoudig en gemakkelijk om te bestellen?

 

Hier gaat het direct naar de Online apotheek:

EnzyMax >> NU KOPEN!

 

 

Mogelijke bijwerkingen van artrose behandeling met bloedzuigers

De beet van een bloedzuiger is meestal niet bijzonder pijnlijk. Hij is ervaren door patiënten met een maximum van als een Brandnetel sting, instekten graveren, injectie, geen steek, of als een lichte Tekenen. Een in het speeksel bevat histamine-achtige stof kan leiden tot de behandeling van de symptomen zoals “genezing jeuk”, wat vergelijkbaar is met de jeuk van een mosquito bite. Zeldzame bijwerkingen en complicaties die kunnen optreden zijn roodheid: ernstige bloedingen tijdens de sessie, of langdurige en ernstige bloedingen na de behandeling, en jeukende huid. Het kan echter ook komen wondinfectie, lokale zwelling, pigmentatie stoornissen of littekens op de Beet.

Geef een reactie

Scroll To Top