Snelevacature Amsterdam

Boezemfibrilleren

 • Overzicht
 • Oorzaken
 • Symptomen
 • Diagnose
 • Behandeling
 • Preventie
 • Boezemfibrilleren is een veel voorkomende Vorm van hartritmestoornissen, en vooral bij ouderen. In plaats van in een ordelijke intervallen, om samen te trekken, trillen, beven, ongecoördineerde, het hart Atria en pompen zijn niet meer effectief in het bloed in de kamers van het hart. Hart struikelen, hart-en race -, prestatie-vermindering en zelfs ernstige complicaties zoals beroerte kan ontstaan.

  Wat is boezemfibrilleren?

  De hartslag begint te racen, niet om te struikelen, het hart lijkt te zijn en de handen zweten, gepaard met duizeligheid en kortademigheid. Of Zo veel Patiënten beschrijven het Moment van Aflevering van boezemfibrilleren optreedt. Sommige merken, nogmaals, de ziekte wordt niet of nauwelijks. Boezemfibrilleren is één van de meest voorkomende vormen van hartritmestoornissen. Gezondheid deskundigen zijn van mening dat in Duitsland bijna 1,8 miljoen mensen last van boezemfibrilleren, die overeenkomt met het aantal inwoners van Hamburg. De meeste van hen zijn oudere mensen, omdat met toenemende leeftijd het risico voor boezemfibrilleren verhoogt. Maar wat is boezemfibrilleren?

  Vorhofflimmern ist vor allem bei älteren Menschen weit verbreitet

  Boezemfibrilleren is met name veel voor bij ouderen

  Het interieur van het hart is verdeeld in twee kamers van het hart (ventrikels), elk met een Atrium (Atrium) – de linker-en de rechterhelft van het Hart. Beide pompen en constant bloed in de bloedsomloop. Terwijl de linkerhelft van het Hart pompt het zuurstofrijke bloed uit de longen door het lichaam vervoerd naar het rechterdeel van het Hart, de “oud” bloed uit de systemische circulatie terug naar de longen. Het belangrijkste werk van de twee kamers van het hart, die elk omringd door een dikke spierlaag en een sterke overeenkomst. De Atria contract, maar is niet zo sterk: uw taak is om te verzamelen van de grote aderen naar de inkomende bloed, en mee te nemen in de kamers van het hart.

  Het ritme van het hart wordt bepaald door elektrische impulsen die het stimuleren van de hartspiercellen samentrekken. Deze elektrische impulsen volgen in het gezond houden van het hart, een zeer bepaalde volgorde om te zorgen voor een schone, gecoördineerde samentrekking met elke hartslag. De belangrijkste klok van de sinusknoop, die zich in de rechterboezem – van hier, de excitatie verspreidt zich via de spiercellen van de gehele hart.

  In het geval van hart-ritme stoornissen, dit Systeem werkt niet op bepaalde Plaatsen, vanwege het verlopen van de elektrische bekrachtiging is verstoord. Wanneer de Boezems beven (“flicker”) is in plaats daarvan beheerst door het contract, omdat de elektrische impulsen en circuits op een ongecontroleerde manier en altijd op een andere plaats in de tuin van aan te trekken, is het zogenaamde boezemfibrilleren. Dit in tegenstelling tot een kamer van het leven knippert niet acuut gevaarlijk, maar toch, op de kamers van het hart: Het hart klopt onregelmatig en te snel, in sommige gevallen, dit ook merkbaar vertragen. Tegelijkertijd kan de pomp per verslaan, minder bloed in de circulatie, omdat de Boezems te helpen effectief. Dus het gaat om de typische symptomen, zoals hartkloppingen, een onregelmatige hartslag, kortademigheid en duizeligheid.

  Op basis van het verloop Artsen onderscheiden tussen de verschillende vormen van boezemfibrilleren:

  • voor de eerste keer (misschien wel uniek) atriale fibrillatie
  • paroxysmale atriale fibrillatie, die binnen een paar uur of dagen van zelf verdwijnt weer
  • aanhoudend atriumfibrilleren dat betekent niet stoppen door alleen, maar met therapeutische interventies (bijvoorbeeld drugs) worden gedeactiveerd is
  • permanent atriumfibrilleren, die niet kan worden therapeutisch hoe op te lossen

  Op de lange termijn, de afleveringen strek de meeste van de tijd, zodat een paroxysmale atriale fibrillatie in de aanhoudende passeert het einde van de permanente vorm. Probeer te voorkomen dat Artsen met verschillende therapie benaderingen, want hoewel de atriale fibrillatie geen acuut gevaar voor het leven, ze kunnen de hart ritme stoornis met ernstige gevolgen: In de fibrillating atriale feesten van bloedstolsels (trombi), die wordt rondgepompt door het hart in de circulatie van het bloed soms formulier. Niet zelden zijn deze “stop de stekker”, dan een slagader naar de hersenen, waardoor een deel daarvan is niet meer van bloed voorzien – het gaat om een beroerte. Met name de ouderen en vorerkrankte mensen met boezemfibrilleren hebben een verhoogd risico op een beroerte. Minder gebruikelijk, maar ook met het mogelijk dergelijke zogenaamde embolisms in andere organen. Bovendien, het ritme stoornis van langdurige druk op het hart, dus een hart spierzwakte optreden of kan toenemen. Het is daarom belangrijk dat, in het geval van atriale fibrillatie zo snel mogelijk naar een dokter te zien.

  Meer: oorzaken

  Geef een reactie

  Scroll To Top