Snelevacature Amsterdam

Boulimia (Boulimia Verslaving)

 • Overzicht
 • Oorzaken
 • Symptomen
 • Diagnose
 • Behandeling
 • Preventie
 • De boulimia nervosa boulimia is een eetstoornis, waarbij patiënten last van ongecontroleerde Essanfällen. Probeer dit dan, met braken, overmatig Sport, laxeermiddelen, of andere maatregelen van “balans”, want ze hebben meestal grote angst voor gewichtstoename. Dus een vicieuze cirkel van diëten, het hunkeren naar, Essanfällen en braken, dat je probeert te verbergen voor andere mensen.

  Wat is boulimia?

  Van de buitenkant zie je mensen met boulimia uw ziekte is zeldzaam: De meerderheid van de Getroffen individuen hebben een normaal gewicht en kan verbergen uw eetstoornis. Deze één tot twee procent van de jongeren last van, volgens verschillende studies in Westerse landen, boulimia. Meest jonge vrouwen tussen de leeftijden van 18 en de 30 jaar oud zijn getroffen, maar er is ook boulimia zieke mensen.

  Fressattacken bei Bulimie

  De blik in de koelkast: In het geval van boulimia-patiënten zijn vaak verborgen, ongecontroleerde Essanfällen

  De technische term voor boulimia is Boulimia nervosa, soms ook van de boulimia de spraak. In deze aanwijzing worden al de twee belangrijkste symptomen van de ziekte: boulimia ziek regelmatig sterke cravings (binge Eating) waarin u de controle verliezen en binnen een korte tijd grote hoeveelheden voedsel in lussen. Vervolgens kunt u proberen om het terug – in de meeste gevallen, door zelfopgewekt braken. Sommige patiënten ook gebruik van laxeermiddelen, rijden een buitensporig bedrag van sport of “honger” voor een aantal dagen, om te compenseren voor de Eetbuien. Geen braken op alle, spreken Artsen van een atypische boulimia of het Niet-Purgerende type.

  De Overgang naar andere eetstoornissen is gedeeltelijk vloeiend: Veel van de betrokkenen, bijvoorbeeld, het ontwikkelen van een skinny een boulimia-verslaving, soms ook Vice versa. In Essanfällen zonder het gebruik van compenserende methoden (braken en laxeermiddelen) praten met psychologen van Eetbuien. Vaak is de focus van een eetstoornis in de loop van de tijd veranderen. De meest Getroffen moeten vechten over een aantal maanden of jaren, en bijna altijd een therapie – vaak meerdere behandelmethoden – is nodig voor het overwinnen van de boulimia.

  Veel boulimia ziek vertrouwen uit schaamte een lange tijd geen arts of therapeut. Een vroegtijdige en consequente behandeling is zeer belangrijk, echter, omdat de Ess verpletterende Verslaving kan op de lange termijn, fysieke gezondheid is erg gevaarlijk, vooral voor de tanden, de maag en de slokdarm, evenals de functie van het hart.

   

  Meer: oorzaken

  Geef een reactie

  Scroll To Top