Snelevacature Amsterdam

Bramen voor een gezonde bloeddruk

Zwarte frambozen – In Duitsland nauwelijks bekend, hoewel lekker en goed voor de bloeddruk

Rubus occidentalis is afkomstig uit Noord-Amerika en er is een wijdverspreide Berry is nu gegroeid in vele andere Delen van de wereld. In het duits heet het Zwarte framboos en jonge boompjes worden steeds meer gemeengoed in het lokale tuincentrum. De struik duidelijk lijkt op de BlackBerry. In het geval van de vrucht, maar het is zeer zeker sappige, zoete en zachte frambozen – net in pitch black.

Studie over de Zuid-koreaanse top Universiteit

Op de Anam ziekenhuis van de privé-Korea University in Seoul, een van de meest prestigieuze universiteiten in Azië en de Top van de Universiteit in Zuid-Korea, alsmede bij het research center for Zwarte frambozen in je koreaanse belangrijkste wijnbouwgebied van Gochang inmiddels is uitgevoerd, een klein onderzoek naar de bijzondere bessen. Bijgewoond door 45 mensen, met een hoog-normale bloeddruk, dus waarden tussen de 130 en 139 mmHg systolisch en 85 tot en met 89 mmHg diastolisch.

Een derde van hen nam over een periode van acht weken, een frambozen poeder in een capsule vorm met een dosering van 187.5 milligram. De capsules voor een verdere één-derde bevatte dagelijks 312,5 mg van framboos poeder. Dit komt overeen met een 1500 of 2500 mg verse Zwarte bessen per dag. Onder de rest van de test personen het toedienen van een placebo.

Vermindering van de systolische bloeddrukwaarde na twee maanden

Bluthochdruck ArgininAan het begin en na afloop van de intake, uitgebreide metingen van de bloeddruk, bloedonderzoek, en een meting van het body fat is uitgevoerd waarden. Het bleek dat de deelnemers in de hogere dosis voorbereiding waren de systolische 24 uur per dag bloed nam de druk aanzienlijk 3.3 mmHg in de gemiddelde. De systolische bloeddruk waarde tijdens de nacht, er waren zelfs een 5.4 mmHg. Geen Wijzigingen, echter, de pulse wave velocity, de vetmassa van de ingewanden, evenals in inflammatoire biomarkers, zoals Interleukine-6 (IL6), tumor necrosis factor (TNF-alpha), C-reactief Proteïne (CRP) of de cel adhesie moleculen sICAM1, en sVCAM1.

Dit is zeker een positieve vermindering van de systolische bloeddruk waarde valt zeker in een vrij overzichtelijke omvang. Gecombineerd met andere maatregelen, zoals een verlaging van het gewicht, een matige lichaamsbeweging programma, de voeding, het vermijden van risicofactoren, en vergelijkbare prijzen kunt maken van Zwarte frambozen, maar bij mensen met een hoog-normale bloeddruk, een bijdrage om te komen tot normale waarden en dus het risico te beperken van ziekte.

Bron: Jeong, H. S., et al., Effecten van Rubus occidentalis extract op de bloeddruk bij patiënten met prehypertension: een Gerandomiseerde, dubbel-blind, placebo-gecontroleerde klinische studie, Voeding. 2015 6 Feb. pi: S0899-9007(15)00453-0, Epub gepubliceerd voorafgaand aan de gedrukte versie.

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Geef een reactie

Scroll To Top