Snelevacature Amsterdam

Broeder-Liefde

Peyman Amin und sein Bruder Omid
Samen met zijn broer, Omid, die het syndroom van Down heeft, neemt deel Peyman Amin bij de duitse Beneden atleten festival, Als u werkt met de mooiste vrouwen in de wereld, je kan onderscheiden. Niet als Peyman Amin. Hij blijft op het vloerkleed, zijn oudere broer, Omid, die is trisomie 21. In het Interview, Peyman gerapporteerde ervaringen van amine van gemeenschappelijke Jeugd en de reden waarom ieder van ons iets van de mensen met het syndroom van Down leren.

Ze engageren zich sterk voor projecten op het onderwerp van het syndroom van Down. Waar gaat de rente over dit onderwerp?

Mijn broer Omid heeft het syndroom van Down, dus ik heb altijd contact gehad met mensen met het syndroom van Down en vinden het heel belangrijk dat de Integratie verder en af te breken angsten.

Andere mensen nog steeds in hun familie met het syndroom van Down?

Nee, alleen mijn broer Omid.

De Duitse Beneden Atleten Festivalam 25. April 2015 zal plaatsvinden al voor de 13e keer. De Down-to-atleten-festival in Frankfurt am Main.Kinderen en jongeren met het syndroom van Down kunnen concurreren hier in de Wedstrijd, genieten van uw prestaties, en – veel belangrijker – samen met uw broers en zussen en ouders plezier te hebben.Voor meer info, zie: www.down-sportlerfestival.de

Als je terugdenkt aan je Kindertijd samen, wat is de gebeurtenis met haar broer heeft vooral te zitten in je geheugen?

Als Omid en ik waren allebei ziek door een infectie, bleef hij een stuk rustiger en nuchter dan ik ben. Ik was zeer verbaasd en sindsdien is hij voor mij, vooral in moeilijke situaties, als een model.

Heb je ooit slechte ervaringen, vooral in de Kindertijd, omdat haar broertje heeft Down-syndroom?

En nogmaals, het was niet gemakkelijk om, met de vreugde van de tijd, want ik moest me zorgen soms met mijn andere broer Wafa te Omid. Maar dat was niet zo slecht, want zo Wafa en ik heb al geleerd in de vroege jaren om verantwoordelijkheid te nemen.

Wat denkt u is de toekomst mogelijkheden voor mensen met downsyndroom in onze maatschappij? Vandaag de dag zijn ze nog steeds gemarginaliseerd?

Ik denk dat in de laatste paar jaar in Duitsland, het bewustzijn van geestelijk gehandicapten in het Algemeen positief geëvolueerd, maar nog steeds heel veel gedaan moet worden om te bewegen Integratie vooruit.

Er is iets wat we kunnen leren van uw broer en andere mensen met het syndroom van Down?

Ja, er is veel dat we kunnen leren van hen, in het bijzonder, de zuivere vreugde en gemak als u kunt omgaan met moeilijke situaties.

Sommige mensen, die het syndroom van Down in de familie voorkomt, bang dat haar ongeboren kind zou kunnen hebben met het syndroom van Down. Kunt u begrijpen dat dit een probleem?

Ik kan begrijpen dat, maar in een dergelijk geval moet men beter kunnen omgaan met het thema en met mensen met veel ervaring om u te vermaken. U zult snel beseffen dat mensen met Down ‘ s syndroom zijn niet alleen gezien als een last, maar eerder als een verrijking.

In de afgelopen vier jaar, zij zijn toegewijd aan de duits-Down-to-atleten festival, dat zal worden op 25. April 2015 tot en met de 13. Tijd plaatsvindt. Wat vind je van de duitse Beneden atleten festival?

De duitse DS info centrum heeft mij op dit grote evenement, en ik was gefascineerd door mijn eerste deelname in, en kijk altijd uit naar hen. Het dient als platform voor alle mensen met en zonder DS, en hebben veel plezier.

Interview Met Peyman Amin

Peyman Amin is een duitse Boeker en model van de agent. Hij begon in 2006 als een rechter op de duitse TV-Show “Germany’ s Next Topmodel”. Hij is 43 jaar oud en woont in München.

Geef een reactie

Scroll To Top