Snelevacature Amsterdam

Bryonia alba – een raap tegen ontsteking

Die Beeren der Bryonia alba sind hochgiftig. In homöopathischen Medikamenten sind sie hingegen ungefährlich
De bessen van Bryonia alba zijn zeer giftig. In homeopathische medicijnen die u lijdt, maar over Een dokter, voor het jaar, een ontsteking van het Borstvlies. Geen drogisterijen hem kan helpen – tot hij stuit op een dag op een vergif plant. Een Stuk Van De Geschiedenis Van De Geneeskunde.

James Compton-Burnett, gekweld door hevige pijn in de borst. De robuuste chirurg, werd geboren in 1840 in het engelse Wiltshire, had last van chronische pleuritis. Hij was wanhopig op zoek naar een therapie en een reis naar Europa als geheel. Voor een lange tijd ongelukkig. Op een dag, als hij schrijft in zijn biografie, die hij vond bij toeval een boek over homeopathie en lees over de Plant Bryonia alba.

Bryonia alba heet in het duits “Witte hek raap”. Ze klimt een paar meter van hagen of oude muren, bloeit in de zomer wit, voordat ze ontwikkeld zwarte bessen en is zeer giftig. Volwassenen sterven als u rond de 40 van de bessen te eten. Voor kinderen van 15 en kan fataal zijn. Het melkachtige sap van de wortel triggers op de huid, een ernstige jeuk. Niet een Plant die je neemt als geneesmiddel! Maar de arts, Compton-Burnett lees dat precies dit gif plant Bryonia alba kan genezen in een homeopathische dosering een ontsteking van het Borstvlies.

Bryonia alba als laatste helpen

Het was uit pure wanhoop of nieuwsgierigheid – hoewel de homeopathie tegengesproken bijna alles dat geleerd, de chirurg van de geneeskunde: Compton-Burnett gekocht Bryonia alba, nam de Plant, zoals aanbevolen, en dat zijn pleuritis was verdwenen. De snelle genezing hem overtuigd van de homeopathie – zelfs als het een mysterie is gebleven, hoe heeft het invloed op je. “Ik voor mij, dring het geneesmiddel slechts één ding: u zal genezen!”, hij schreef aan zijn verrassend herstel.

James Compton Burnett was niet de Enige, het effect van homeopathie overtuigd: Constantin Hering (1800 – 1880) verzameld in feite Materiaal voor het schrijven van een verhandeling over de dwalingen van de homeopathie en raakte gewond aan de Arm. De wond ontstoken, en hij dreigde te ziek met een septische koorts en haring Amputatie van de gewonde arm. In zijn wanhoop hij probeerde ook een homeopathisch geneesmiddel. Er wordt geslagen. Dus veranderde zijn visie op homeopathie.

Homeopathie en reguliere geneeskunde

Maar u hoeft niet per se gericht in het verleden te vinden, zoals verhalen. Zelfs vandaag de dag zijn er veel Dokters, die gebruik maken van homeopathie, zelfs als u eerder had lang getwijfeld. Vaak komen ze door de patiënten waar ze kon het niet helpen, met de school van de geneeskunde. Uit noodzaak gingen ze vervolgens op een nieuwe weg en getest homeopathische geneesmiddelen. Toen ze besefte dat het hun patiënten beter, dachten ze dat Burnett vergelijkbaar met Compton: Wie geneest, is het goed!

Geef een reactie

Scroll To Top