Snelevacature Amsterdam

Buikkrampen bij baby ‘ s

Baby hat Bauchkrämpfe
Tot de spijsvertering begint en een stabiele, fysiologische darmflora is vastgesteld, het duurt meestal enige tijd. Een opgeblazen gevoel en krampen in de onderbuik zijn de meest voorkomende aandoeningen bij baby ‘s, Voor kinderen is het meestal het eerst in aanraking met het fenomeen van de pijn: buikkrampen weten baby’ s lang voordat ze kunnen spreken. Wat zijn de oorzaken van het Gerommel in uw buik? Wat heeft dit te maken met de gut flora? En: Kunnen we voorkomen dat het als ouder?

In het geval van de geboorte van baby ‘ s, orgel beschouwd worden, eigenlijk, klaar. Het hart, de lever, de longen of de nieren, volledig gevormd en klaar om je leven lang aan het werk. Voor twee systemen van het lichaam, echter, dit geldt alleen voor een beperkte mate: voor het immuunsysteem en het spijsverteringsstelsel. Zowel de Invoer van vreemde bacteriën in zekere mate. Het immuunsysteem moet worden in contact met micro-organismen, de defense forces. De darm, maar kan beginnen met zijn activiteit alleen wanneer het is gekoloniseerd door de “goede” bacteriën. Want dit zijn de werknemers, die in de darmen hebben een huis en haar toegewezen taak uit te voeren – het Verteren van ons voedsel.

De geboorte van de darmflora

Als een kind ziet het licht van de wereld, stelt dus, zelfs de geboorte van de darmflora. Meestal baby ‘ s krijgen op de dag van de geboorte, een kleurrijke Bakterienmix, de moeder via het geboortekanaal. Deze bacteriën zijn zuurvormende, en daarmee de kiem is defensief. Echter, dit is slechts het begin van de kolonisatie van bacteriën. Veel meer micro-organismen zijn toegevoegd contact: via de huid met de moeder en andere personen, en door al dat, wat de bruisende stad en nog steeds in het ziekenhuis rond. De gastro-entero-login Giulia Enders genaamd de bacteriën “de founding fathers van onze eerste microbiële kolonisatie”. Kinderen geboren met keizersnede, worden verzocht naar buiten te komen, een beetje meer: door de basis van voorraad van de mama ‘ s geboorte kanaal ontbreekt dient u zich te wenden tot een bepaalde mate zelf op zoek naar de juiste bacteriën voor je darmflora. Voor u betekent dat, bijvoorbeeld, om te knuffelen heel vaak en intens met mama en papa. Zo veel microben van de ouders naar het kind, de trein van het immuunsysteem, en een bacteriën mengsel voor de darmen.

Wanneer de “slechte” bacteriën voor de buikkrampen bij baby ‘ s zorgen

De bacteriën hebben kwam slechts één keer voor in het maagdarmkanaal van het kind, ze vermenigvuldigen zich in een snelle snelheid en zorgt voor een snelle werking van de darm baby ‘ s. “Tijdens onze eerste darm bacterie ziet zijn urururur kleinkinderen dan voor een duik, we zijn net twee uur in de armen van onze ouders”, zegt Giulia Enders. Echter, tot een optimaal op elkaar afgestemd darmflora is stabiel, duurt het nog ongeveer drie jaar. Een werk-in-progress voorwaarde is soms geassocieerd krampen slechte maag. Namelijk, als er iets mis is in nood in de darm baby ‘ s. Dit kan voor een voeding, voor de spijsvertering, geen bijpassende darmbacteriën. Of ongewenste bacteriën die in de darm zou het leuk vinden als een huis. Ze hechten zich aan de darm-cel en de stofwisseling om producten te produceren die kunnen gebruik maken van de darm. Het resultaat is een pijnlijke ontsteking. In het Algemeen, het lichaam reageert van zijn eigen Systeem vrij snel door de darmen wordt gespoeld met water en een sterk door het geval van de ongenode gast. Echter, virussen veroorzaken vaak buikkrampen bij baby ‘ s. Omdat van de darm door de ongetrainde immuunsysteem is nog veel dat is Nieuw, het is Gemakkelijk voor u, in de ingewanden van de cel door te dringen en hoe de bacteriën veroorzaken een ontsteking. Maar zelfs als het tijdelijk pijnlijk Gerommel en tranen zijn op het Plan, contact met andere micro-organismen op jonge leeftijd Goed te zijn.

De darm als een trainingskamp voor immuun cellen

Kind nimmt gefährliche Kleinteile in den Mund

Het beschermende instinct veroorzaakt ouders om uw kind van ziektekiemen. Voor de ontwikkeling van de darm en de defensieve krachten van het kind, het speelse In-de-mond-en-Nemen van de dingen, maar heel gunstig

In de darm is het grootste deel van je immuunsysteem zit. Er afweercellen optimaal voorbereid voor hun taak: u kunt snuffelen aan de verschillende soorten bacteriën en leren om te beoordelen of ze zijn “kwaad” of “goed” zijn, en of je moet gaan tegen hen. En bovenal, ze leren, niet van het lichaam de eigen cellen aanvallen. Het is net een trainingskamp: “immuun cellen zijn al uitgeroeid in boot camp, als je de aanval van je eigen weefsel. In hun trainingskamp in de darm, leren, tolerant ten opzichte van Vreemden, of om beter te worden op de Buitenlandse opgesteld,” legt Giulia Enders. En hoe meer bacteriën heeft voldaan aan het immuunsysteem in een vroeg stadium, hoe beter de wit later als bijvoorbeeld een bacterie buiten de darm aangetroffen, hoe goed om te gaan met het.

Hier is een conflict dat niet wordt beheerst door de ouders gemakkelijk: Het beschermende instinct van de moeders en vaders opdrachten, uw kind van ziektekiemen te houden – door hygiënische maatregelen of verboden. Dus de kleine kinderen hebben een zeer uitgesproken gedrag duwt, te voelen voor objecten die niet alleen met de handen, maar ook met de mond, vaak op de ouderlijke afwijzing. Voor de ontwikkeling van de darm en de defensieve krachten van het kind, het speelse In-de-mond-en-Nemen van de dingen, maar heel gunstig zijn. Want zodanig een breed scala van bacteriën volkeren komt het spijsverteringskanaal in het kleine kind. Wat natie zou kunnen worden nuttiger inwoners van de Darmen, is onzeker, maar zelfs als de bacteriën niet goed past in het Systeem, zal u op zijn minst een goede sparring partner voor de cellen van het immuunsysteem.

Met een dieet een goed dieet te bevorderen

Als ouders het moeilijk vinden om te springen over uw Hygiëne-schaduw, misschien is dit besef: Dat “goede” bacteriën om zich te vestigen en daarmee op de vorming van een gezonde darmflora van het kind is gewaarborgd, kan ook worden gemaakt door de juiste voeding gestimuleerd. Prebiotica zijn stoffen, die zijn alleen om opgegeten te worden door “vriendelijke” bacteriën worden genoemd – u toepassen voor het voeden van de primaire. Het begint met de melk van de moeder. Het is natuurlijk verrijkt tot 90 procent met de Pre-GO ‘ s. Het bevordert de afwikkeling van bifidobacteriën en Lactobacillen – optimale Starter bacteriën voor baby ‘ s darmen. Maar zelfs met GOS-verrijkte melk poeder is beschikbaar en heeft een zeer vergelijkbaar effect op de darmflora, zoals de melk van de moeder. In de overgang naar vast voedsel “van de bacteriën wereld van baby’ s, een eerste Revolutie,” zegt Giulia Enders. Hoewel de eerste kolonisten van de kolonie is uitgerust, zodat u kunt verteren van vast voedsel, maar alleen in beperkte mate. En dus de bevolking moet worden verhoogd. Tot slot, de baby ontwikkeld intestinale nu ook steeds één van de grootste organen van het menselijk lichaam – en het leven-hebben Alleen de dunne darm is bij volwassenen tot zes meter lang. Dit is ook niet altijd zonder problemen. Vanaf het begin, vezel-rijk dieet is zeer nuttig. Voedingsvezels zijn prebiotica, die hield van de “goede” bacteriën. Je krijgt in de darmen van het kind, voldoende ballast materialen aangeboden, om zich permanent te vestigen en te produceren vrolijk vitaminen en gezonde vetzuren.

Hoe emoties wet op de darm

Kuscheln mit Mami lindert Bauchkrämpfe der Kleinen

In de buik van een Knuffelen met mama en Praten over het Probleem zijn krampen, het beste medicijn

Zoals een groot Orgel heeft een zeer grote invloed op alle gebieden van het lichaam, is logisch. Zelfs als slechts een fractie van alle bacteriën wordt onderzocht, onderzoekers beweren dat je het overal mee naartoe kan nemen in het lichaam beïnvloeden. Dus, “onze allereerste buik volkeren belangrijke bouwstenen voor de toekomst van ons hele lichaam,” zegt Giulia Enders. Een zeer intensieve samenwerking tussen de darm en de hersenen. Verantwoordelijk voor het gut-brain-as en de nervus vagus, die verbindt de twee lichamen. Dit kanaal informatie zal worden voortdurend zwemmen en hergefunkt, bijvoorbeeld, die hormonen in het bloed, want het is het immuun systeem of de spijsvertering, en welke voedingsstoffen ontbreken in het lichaam. Dergelijke informatie, op zijn beurt, hebben een grote invloed op stemmingen en gevoelens. Omdat de hersenen reageren met een overeenkomstig hormoon. “Iedereen weet dat, als hij Honger: De maag leeg is, en we krijgen in een slecht humeur.” Omgekeerd, een emotionele stemming en in de darm. De buikpijn van een Schulkinds in de voorkant van de klasse werk, Overwerk, of angst zijn het gevolg. Want om te kunnen omgaan met de emotionele Stress, leent de hersenen energie van de darm. Hij rijdt met zijn spijsvertering energie: Zowel het bloed en het slijm zal worden verminderd. De staat terug te nemen en de vonken van de darm naar de hersenen van een klacht: “We kunnen voelen, verre of verlies van eetlust, malaise, of last hebben van diarree.” Of om te gaan met buikkrampen mama. Een Lekker liggen en Praten over het Probleem dan het beste medicijn.

Kinderen maken je buik krampen aanzienlijk aandacht

Een bewustzijn van de darmen mag niet verdwijnen in de volwassenheid. Kinderen maken uw maag krampen veel aandacht. Volwassenen hebben de neiging om te negeren van het gevoel van volheid, een opgeblazen gevoel of obstipatie. Maar zelfs als de grote gemeenschap van mensen, georganiseerd in onze darmen de meeste van de tijd heel goed alleen zijn: Een kennen van het begrip en minder schaamte voor de fascinerende Systeem van de darm is de eerste stap naar een uitgebreide voelen.

Geef een reactie

Scroll To Top