Snelevacature Amsterdam

Cacao en de ingrediënten voor een goed humeur

Cacao wordt niet gewaardeerd als een medicinale plant. Cacao wordt gezegd hebben een cholesterol verlagend effect, de ingrediënten kunnen ook invloed hebben op onze stemming positief.

Kakaobaum

De bloemen van de cacao boom niet bestoven, zoals bij de andere gewassen is een gemeenschappelijke, door bijen, maar door een kleine mug

 

Cacao: toepassing en curatieve werking

Cacao zaden, cacao bonen worden geroosterd (zwak), en verwerkt tot poeder. Uw aanvraag is in de Vorm van een infuus of als een onderdeel van de afgewerkte geneesmiddelen in het geval van letsels van de huid, de leeftijd-gerelateerde vasculaire ziekten, of, dankzij een licht diuretisch effect, voor blaas-en nieraandoeningen. De cacao-poeder heeft een anti-oxidant wordt gezegd, cholesterol-verlagende en stimulerend effect. Ook pure chocolade met een cacaogehalte van minstens 70% moet hebben een positief effect op het cholesterolgehalte, evenals de sporen bevatten van neurotransmitters, het bevorderen van een positieve stemming. De Commissie E (BGA/BfArM) beoordeelde de effectiviteit van cacao negatief.

Definitie van cacao naam: Theobroma cacaoFamilie: mallow familie (Malvaceae)geslacht: cacao (Theobroma)type: cacao-boom

In de cacao aanwezige werkzame ingrediënten

Tannines (polyfenolen), theobromine (een plant alkaloïde), flavonoïden, neurotransmitters (dopamine, Serotonine); de belangrijkste component is het vet (cacaoboter)

Plantkunde

De cacaoboom is een tot 15 meter hoge, groenblijvende boom. De bladeren bereiken een lengte van 30 centimeter. De bloemen groeien direct uit de kofferbak. De vruchten zijn ongeveer 20 centimeter lang en ongeveer 500 gram. Elke vrucht bevat tussen de 30 en 60 witte zaden.

Kakaobohnen

Cacao bonen kan voor het eerst geoogst, wanneer de cacao boom is al twaalf jaar oud

Verspreiding

Het huis van de cacao fabriek in latijns-Amerika. Het wordt verbouwd, nu, maar ook in Afrika en Azië. U dient een minimum temperatuur van 16 °C.

Andere namen voor cacao

Cacao

Interessante feiten over cacao

De Azteken gebouwd rond het jaar 1500 cacao. Gemaakt van gemalen cacao een stimulerende drank is bonen met heet water bereid. Dit was nogal bitter, omdat de cacaobonen worden door de natuur, geven zeer weinig suiker. De Azteekse Naam “xocólatl” betekent bitter water. Alleen de toevoeging van suiker is het wereldwijde succes van chocolade als Dessert. De chocolade bevatte stoffen theobromine, Serotonine en dopamine produceren in de hersenen van de mens gevoelens van geluk.

Geef een reactie

Scroll To Top