Snelevacature Amsterdam

Cacao poeder kan worden in de verordening van de insuline-niveau is bevorderlijk voor

Voordat cacao was een Aanzienlijk in verband met de suiker in de Vorm van chocolade, gebak en zoete dranken dranken, niet was de boon bekend om het product uit gefermenteerde en gedroogde cacao ook als kuur. Zelfs vandaag de dag, Zuid-Amerika het gebruik van de American Indian cacao, rauwe cacao bonen, zaden en bladeren van de cacaoboom als Basis voor medische toepassingen.

Cacao ook van overtuigd dat de moderne wetenschap

De moderne wetenschap heeft bevestigd dat dit traditionele wijsheid: cacao bladeren bevatten essentiële mineralen en vitaminen, cacao bonen zijn ook een rijke bron aan zogenaamde flavonen, op basis van hun chemische structuur, polyfenolen. De term verwijst naar een klasse van structureel verwante plantaardige ingrediënten die een verscheidenheid van interessante effecten op het menselijk lichaam.

Voor de flavonen de cacao plant ook effecten op het hart en vasculaire gezondheid zijn aangetoond, in aanvulling op de effecten als een zeer krachtige anti – oxidanten op het immuunsysteem, het zenuwstelsel en koolhydraten metabolisme.1

Specifiek, de polyfenolen lijken te helpen bij de Regulering van de bloedsuikerspiegel. Ze bevorderen de afgifte van insuline in de alvleesklier en het verhogen van de insuline gevoeligheid van de cellen. Beide eigenschappen een rol spelen in de vermindering van type 2-Diabetes-risico ‘ s en kan vergemakkelijken het leven van mensen met diabetes, door vermindering van gevaarlijke schommelingen in de bloedsuikerspiegel en insuline nodig om te verkleinen 2. Dezelfde effecten werden gevonden in andere studies voor de polyfenolen van pine bark extract.

Onderzoek toont aan specifieke effecten van cacao-extracten op de levercellen

De cel biologische Basis van deze mechanismen zijn Isabel Cordero-Herrera, en haar collega ‘ s van het Institute of nutrition Sciences en food technology aan de Madrid Consejo Superior de Investigaciones CientÃficas (CSIC) op het spoor. In een onlangs in het tijdschrift Molecular Nutrition & Food Research gepubliceerde studie onderzocht in vitro van de effecten van Epikatechin (een bijzonder effectieve flavone van de cacao bonen) en polyfenol-rijke cacao-extracten op menselijke levercellen 3.

Kakao bei DiabetesLever cellen zijn een van de belangrijkste plaatsen van de opslag van koolhydraten in het lichaam. De bloedsuikerspiegel te hoog is, kunt u absorberen snel grote hoeveelheden glucose en glycogeen op te slaan. Kan de opname van glucose door de binding van Insuline aan het celmembraan, die activeert een glucose Transporter.

Het Team van Cordero-Herrera gevonden dat zowel Epikatechin evenals cacao-extracten verbetering van de insuline respons van de levercellen. De polyfenolen toename van het aantal insuline receptoren en glucose transporters zich in het membraan van de cellen geactiveerd andere belangrijke eiwitten van de insuline respons en glycogeen geremd de glucose productie.

De auteurs van de studie benadrukken dat de momenteel beschikbare middelen, voor het regelen van de glucose van het budget van de diabetici duurzaam, onvoldoende zijn. Hoge bloeddruk, vasculaire schade en andere gevolgen van een verhoogde bloedsuikerspiegel op de lange termijn te voorkomen. De onderzoekers dat het mogelijk is dat cacao kon houden een oplossing voor deze gezondheidsproblemen.

Niettemin, chocolade is niet een geneesmiddel!

Voedingswetenschappers van de Organisatie Diabetes UK waarschuwen tegen misverstanden. De concentratie flavonoïden in chocolade is niet ver van het bereiken van de waarden van het onderzoek gebruikte extracten. Melk chocolade is ook rijk aan calorieën, bevat veel suiker en verzadigde vetzuren. Dat maakt van hen geen voedsel dat hoort in grotere hoeveelheden in de voeding van diabetici en Obese mensen met hart-en vaatziekten.

Soortgelijke overwegingen gelden in mindere mate in donkere chocolade. Dus als je wilt profiteren van de gezondheidsbevorderende eigenschappen van cacao, elders snijden calorieën of de supplementen met cacao-extracten.

De voordelen van polyfenolen, maar zonder de calorieën en verzadigde vetzuren, bijvoorbeeld, biedt pine bark extract.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Geef een reactie

Scroll To Top