Snelevacature Amsterdam

Cacao polyfenolen beschermen het hart

De unieke combinatie van polyfenolen in cacao kunnen hebben voordelen voor de cardiovasculaire gezondheid. Dit is al sinds de jaren 1990, is bekend, en is nu bevestigd in een onderzoek.

Een stuk chocolade voor de gezondheid van het hart en naschend lagere bloeddruk: Velen van ons willen, maar helaas, deze blijven ook in de toekomst van een Illusie. De resultaten van een recente studie uitgevoerd door wetenschappers van verschillende onderzoeksinstellingen, zal niets veranderen.

De leiding van de universiteiten van Düsseldorf en het Lezen in het gelijknamige engelse stad van hier waren. Bovendien, wetenschappers van de Amerikaanse Mars Inc. betrokken, de Flaviola Consortium ook gepresenteerd naast een programma ter ondersteuning van de Europese Unie de nodige middelen klaar.

Tweemaal 450 milligram van cacao polyfenolen dagelijks

Bij het noemen van de Naam van Mars Inc. is het eigenlijk al duidelijk dat het onderzoek is iets dat te maken heeft met chocolade. Precies geformuleerd met specifieke ingrediënten, of secundaire plantaardige stoffen van de cacao, genaamd polyfenolen, die Flavanols, werden in de focus van het onderzoek team.

Om meer te leren over hun effect op het organisme, de wetenschappers, 50 mannen en vrouwen tussen 35 en 60 jaar, tot tweemaal per dag een drankje met 450 mg polyfenolen afgeleid van cacao bonen. Om objectieve vergelijkingen, kreeg een andere groep van 50 personen, een polyfenol te drinken-gratis Placebo.

De uitbreiding van de bloedvaten, een lichte verlaging van het cholesterolgehalte en een aanzienlijke daling van de bloeddruk

KAkao Polyphenole und BlutdruckPolyfenolen in tegenstelling tot de meeste voorgaande studies, hier werden alle deelnemers gezond en had een BMI in de Optimale of normale bereik. Ook, als iemand tekenen voor cardio werden gevonden te worden vasculaire ziekten. De intake periode was een maand aan het begin en aan het einde van de bloeddruk, het cholesterol en andere Gezondheids-parameters van de deelnemers.

Het bleek dat de bloeddruk van de deelnemers van de Polyfenolen groep was gegaan terug naar de vier weken van de opname met een gemiddelde van 4.4 mmHg systolisch en 3.9 mmHg diastolisch. Met bijgedragen aan een lichte uitbreiding van het bloed dient te schepen.

Daarnaast is het cholesterol niveau verlaagd, terwijl het negatieve LDL ging naar beneden, het gunstige HDL-waarde, maar een beetje naar de top. Volgens de onderzoekers, alle bewegingen in de context van de resultaten van vergelijkbare studies die werden uitgevoerd met de toevoeging van cacao-Flavanols. In de controle groep, geen vergelijkbare effecten kunnen worden waargenomen.

Gunstige effect van Epicatechine gedetecteerd

Veel fruit en groenten zijn over het algemeen rijk aan polyfenolen. Alleen deze groep van de flavanols is zeer uitgebreid, zodat composities en activiteit van de Profielen sterk verschillen. De cacao Flavanols unieke Polyfenolen Epicatechine. Deze verkorte tannine geeft zeer positieve eigenschappen, de beroerte, hartinfarct, kanker en Diabetes-risico ‘ s die aanzienlijk kunnen verminderen.

In relatie tot de voordelen voor de cardiovasculaire gezondheid, het is bewezen dat 900 milligram van cacao polyfenolen per dag, een regelmatige omzet positief. Het kan zelfs zo zijn dat kleinere hoeveelheden hebben een soortgelijk effect. Echter, dit moet in de toekomst besproken studies.

In de verwerking van chocolade en cacao-lijden-polyfenolen

De hierboven genoemde chocolade, echter, worden kritisch bekeken. Zelfs als er veel studies 70 procent aandeel van de award net chocolade van een cacao-heilzame eigenschappen voor de cardiovasculaire gezondheid, het team van onderzoekers van de huidige studie, de voordelen van sober.

Een punt van zorg van de hoge suikergehalte voor het neutraliseren van de negatieve effecten en de meeste van de polyfenolen zijn vernietigd tijdens het Roosteren en alkali sierens van cacao. Dus er is niets aan de matige consumptie van chocolade is nog steeds in de weg. Voor de bevordering van de cardiovasculaire gezondheid, de polyfenolen van de cacao moet worden, maar in een andere Vorm.

Bron: Sansone, R., et al., Cacao flavanol-inname verbetert de endotheliale functie en de Framingham Risico Score in gezonde mannen en vrouwen: een gerandomiseerde, gecontroleerde, dubbel-gemaskerde proef: de Flaviola Health Study, Br J Nutr. 2015 Feb;114(8), Pp. 1246 – 55.

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Geef een reactie

Scroll To Top