Snelevacature Amsterdam

Cacao polyfenolen: het verminderen van rimpels

Cacao-extract, en meer in het bijzonder de aanwezige polyfenolen, zei de vorming van rimpels verminderen en de huid steviger en jonger uit te zien. Een studie toont aan dat het Gen programma ‘ s in het organisme door cacao actieve ingrediënten die speciaal zijn getroffen om te vermijden dat de huid rimpels.

Cacao kan veel meer te bieden zo de basis voor heerlijke chocolade en heerlijke, warme dranken, is nu bekend. Vanwege de complexe samenstelling. Goed voor meer dan 300 ingrediënten, waaronder arginine, dopamine, Serotonine en Tryptofaan, zijn nu bekend.

Uniek is de polyfenolen (Epicatechine) en andere secundaire plantaardige stoffen. Deze omvatten ook de N-phenyl-propenoyl-L-aminozuur amiden, werden geïsoleerd in het jaar 2005, münster op basis van wetenschappers voor de eerste keer, en meestal gewoon “CocoHeal”. CocoHeal al fungeerde als een Anti-Aging middel dat de huid de groei en de Regeneratie van beschadigde huidcellen bevordert. Ook Multi-component producten voor de jonge huid als “Skin Detox Radicale” niet alleen hyaluronzuur en de huid extract, beschermende vitaminen, maar ook cacao.

Onderzoek naar de effecten van cacao-extract op de huid door een ervaren team van onderzoekers

De positieve effecten van cacao op de huid bevestigd in een studie van Zuid-Korea. De onderzoekers kunnen aantonen over een uitgebreide Expertise op het gebied van de cacao-ingrediënten. Immers, je bent al enkele jaren met hun effecten tegen de ziekten van de huid, het proces van het ouder worden van de huid of rimpels.

In feite is het hetzelfde Team was in staat om te laten zien in het vorige laboratorium studies en onderzoeken op levende objecten die cacao kan blokkeren van de groei van de kankercellen en de ontsteking van de huid kunnen verminderen.

Mechanismen van de werking van de cacao-extract

In de huidige studie, het is nu bevestigd dat oraal kan voorkomen dat de inname van cacao-extract, dat het gaat onder invloed van UVB-straling versneld het rimpelen van de huid. Tot dusver is dit vooral in het geval van de huid crèmes met cacao-ingrediënten had waargenomen. Het heeft gefaald in het verleden, echter, in het Algemeen, op de moleculaire mechanismen achter dit beschermende effect.

Cacao poeder voorkomt de afbraak van collageen

Kakao Polyphenole für gesundes Herz BlutdruckHun onderzoek, Zuid-Korea uitgevoerd niches wetenschappers met Naakte muizen, die, in aanvulling op de normale voeding van de cacao poeder werd toegediend. Een andere groep dieren diende als controle en ontvangen geen Toeslag. Alle Naakte muizen met een meer intensieve UVB werden blootgesteld aan straling. De wetenschappers ontdekten dat dit het geval was van de haarloze muizen, een veel lager de vorming van rimpels. Daarnaast is de EIS werd voorkomen en de afbraak-geïnduceerde Collageen.

Analyse van de huid op de RNA-niveau

De invloed van de cacao-poeder, zult u beschrijven in meer detail, de onderzoekers voerden een RNA–sequentie-analyse, waren ze in staat om het vergelijken van de gen-expressie profielen.

Onder de gen-expressie verwijst naar de mate waarin de uitvoering van de genetische informatie. Verantwoordelijk voor deze reactie, het RNA, of ribonucleïnezuur. In de RNA-sequentie-analyse, op zijn beurt, het vastleggen van al die genen die worden beïnvloed of niet gereglementeerd zijn, en dus de processen in beweging, of blokkeren. In het geval van de Naakte muizen, die werden toegediend met cacao poeder, waren in vergelijking met muizen die geen cacao aan te Vullen, van een totaal van 788 genen, die geregeld op een andere manier, omhoog of omlaag.

Weefsel-afbraak van enzymen geremd

In vergelijking met een model dat overeenkomt met de menselijke huid, waren in staat om te bepalen van de auteurs van de studie, dat de Uitdrukking van Matrix Metalloprotease MMP werd geremd 1. Dit zijn enzymen die zich in het bijzonder betrokken in het weefsel verbouwen, maar ook de afbraak van gezond weefsel en bevorderen. U bent dus één van de belangrijkste verantwoordelijke voor de versnelling van het verouderingsproces van de huid. Uw blokkeren toont een specifiek mechanisme van actie, zoals cacao poeder voorkomt de vorming van rimpels.

Ook een belangrijke rol in dit proces, de proteolytische enzymen, respectievelijk cathepsine G en Serpin B6 spelen C. Ook de verantwoordelijke genen hadden geregeld onder invloed van de cacao-extract.

Publicatie van de klinische studie van verwacht

Uit deze resultaten concluderen de onderzoekers dat de cacao-extract heeft een beschermende werking tegen UVB-invloed op de veroudering van de huid door Matrix remt de afbraak van de huid. Conclusie is opnieuw dat de cacao-extract kan worden over het algemeen tegenover de rimpel vorming.

In deze context kunnen we kijken uit naar verdere publicaties van de wetenschapper team van Zuid-Korea. Het rapport is naar verwachting een klinische studie waarin een dagelijkse dosis van 4 gram cacao poeder over een periode van 24 weken werd toegediend. Het resultaat was dat de kennisgeving, een significante vermindering van de rimpels zonder enige bijwerking.

Bron: Kim, J. E., et al., Orale Suppletie met Cacao-Extract Vermindert de UVB-Geïnduceerde Rimpels in Haarloze Muis Huid, J Invest Dermatol. In 2016 Kan;136(5), Pp. 1012 – 21.

Geef een reactie

Scroll To Top