Snelevacature Amsterdam

Calcium en Vitamine D: belangrijk voor de botten, maar zonder de impact op uw gewrichten

Bij de opbouw en het behoud van de botmassa in de calcium-en Vitamine D een belangrijke rol spelen in de gezamenlijke pijn en zwelling, maar waarschijnlijk minder. Moet niet u, maar niet op Vitamine D3 en calcium, die beide versterkt de botten.

Bij volwassenen, een afname van de botmassa met toenemende leeftijd. In de leeftijd passende grenzen, dit is volledig normaal. Maar als het gaat om buitensporige verliezen, dat kan het beperken van de mobiliteit, pijnlijke bijwerkingen en in een osteoporose pieken.

Om dit te voorkomen, zal, onder andere, een goede voeding met calcium en Vitamine D. In het geval van het mineraal van 1000 tot 1200 milligram van de toepassing van de dag dan optimaal is, en in het geval van Vitamine D3, ongeveer 20 microgram zijn in de Vorm van een dag, gelijk aan 800 IE (Internationale eenheden). De laatste is niet geheel onomstreden, omdat hogere doses kan in vraag. In elk geval een waarde in het bloed moet worden gezorgd dat het serum is 30 tot 60 nanogram van 25(OH)Vitamine D3 per Milliliter. De positieve eigenschappen van beide stoffen op het onderhoud van de botmassa en de structuur zijn onomstreden.

Effect van 1000 mg calcium en 400 IE Vitamine D3 pijn in de gewrichten

Arthrose Vitamin D KalziumEen team van onderzoekers van de Universiteit van Californië in Los Angelos, USA, wilde om uit te vinden door middel van een gerandomiseerde en Placebo-gecontroleerde klinische studie, of calcium en Vitamine D3 hebben ook een effect op de gewrichtspijn en zwelling bij vrouwen na de Menopauze. Om dit te doen, u naar op zoek waren 1.911 postmenopauzale vrouwelijke proefpersonen, van wie de gegevens werden verzameld in het kader van het Amerikaanse National Institute of health gestart met de women ’s health initiative (Women’ s Health Initiative, WHI).1

In een willekeurige (“onze”), ze verdeelden de deelnemers in twee groepen. In de eerste groep, over een gemiddelde van zeven jaar werden genomen dagelijkse aanbevolen 1.000 milligram calciumcarbonaat en de lage, gemeten in een dagelijkse dosis van 400 IE Vitamine D. De tweede groep vrouwen kreeg een Placebo, d.w.z. een niet-effectieve Schijnvertoning. Tegelijkertijd werd voor gezorgd dat de klacht steekproef werden alle deelnemers vergelijkbaar zijn. Aan het begin van de studie, de vakken had pijn van binnen, dus soortgelijke symptomen met betrekking tot de gezamenlijke en zwelling.

Geen verschillen met de Situatie bij het begin van het onderzoek naar het Placebo-groep, muur

De ontnuchterende uitkomst van de studie, echter, was dat zelfs na een periode van twee jaar na de self-informatie van de deelnemers geen statistisch significante verschillen tussen de frequentie en de Ernst van de symptomen bij de vrouwen, de calcium-en Vitamine D-inkomsten, en degenen die een Placebo toegediend, toonde.

Dit sluit echter niet uit, de effectiviteit van categorisch – onderzoeksopzet, methoden van analyse, evenals doseringen kan de resultaten hebben beïnvloed ook suggereert, maar om het vertrouwen van de tijd wordt op de calcium-en Vitamine D, met betrekking tot de bouw en het onderhoud van de botmassa meer dan op effecten tegen gewrichtspijn en zwelling.

Tip: voor artritis hebben bewezen in het bijzonder glucosamine, Chondroïtine, pine bark extract en Omega-3 vetzuren! Hoewel Vitamine D3 en calcium is niet of slechts in geringe mate invloed hebben op de gezamenlijke pijn zijn ze belangrijk voor de stabiliteit op lange termijn van uw bot.

Bron

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Geef een reactie

Scroll To Top