Snelevacature Amsterdam

Calcium en Vitamine D het risico van heupfracturen door 40%

Calcium en Vitamine D3 kunnen verbeteren de botdichtheid en de heup fractuur preventie. Het risico van bot breuk in de heup is verminderd met 40%, een studie van bijna 40.000 vrouwen heeft gevonden. Calcium en Vitamine D3 worden gebruikt voor de Preventie van osteoporose is van essentieel belang.

De Women ’s Health Initiative (WHI, women’ s health initiative) van het AMERIKAANSE National Institues voor Gezondheid is een van de meest uitgebreide studies over de gezondheid ooit uitgevoerd bij oudere vrouwen na de Menopauze. Een totaal van 160.000 vrouwen in de leeftijd van 50 tot 79 jaar deelgenomen vanaf 1991 al meer dan 15 jaar in vier gerandomiseerde studies en prospectieve (vooruitziende blik observatie deel van de studie).

Een deel van het onderzoek was de invloed van calcium in combinatie met Vitamine D op het risico van kanker van de dikke darm evenals de gezondheid van de botten te vinden. Terwijl in de ontwikkeling van kanker ziekten is de inname van calcium en Vitamine D leidde tot geen definitieve uitslag, er was echter een significante reductie in het aantal botbreuken in de heupen, gevonden.

WHI studie van bijna 40.000 vrouwen

Osteoporose und Vitamin DIn de gerandomiseerde, klinische, Placebo-gecontroleerde, dubbelblinde studie 36.282 post-menopauzale vrouwen beteiligt1. Over een gemiddelde van zeven jaar, de deelnemers nam een Supplement met 1000 mg elementair calcium carbonaat en 400 IE (10 microgram) Vitamine D3 of een Placebo per dag .

Een eerste evaluatie van de gegevens in 2006 bleek dat bij de gezonde proefpersonen, de voedings-Supplement inkomsten, alleen een verbetering van de botdichtheid kunnen worden gedetecteerd, echter geen significante reductie van heupfracturen. In Detail, maar de WHI onderzoekers ontdekten dat slechts 59 procent van de vrouwen heeft gehandeld op grond van de calcium-Vitamine programma voor tenminste 80 procent. In deze groep was er een 29 procent reductie in het Optreden van Preoperatieve.

Dit leidde in publicaties, op de tong-in-cheek Kop: “Calcium/ vitamine D-supplementen goed voor botten – als je ze” (“calcium/ Vitamine D-supplementen goed voor botten – als je”). Onder de deelnemers die met de start van de studie voor de eerste keer, calcium of Vitamine D-supplementen, waren heupfracturen met maar liefst 39 procent minder dan in de vergelijkbare Placebo-groep. Een relatie is ook gepresenteerd in een zeer leesbare en gedetailleerde studie werk bij de Universiteit van Düsseldorf 2.

[box type=”tick” style=”rounded” border=”full”], Artsen raden om te beginnen met osteoporose profylaxe met Vitamine D3 en calcium, zo vroeg mogelijk. Die versterkt al vanaf de leeftijd van 40 jaar, bot, een belangrijke stof voor de leeftijd![/box]

De resultaten onder de stress van een grote studie waarin ook de fractuur risico is bewezen-verlagende effect van Vitamine D3. De dosering die in deze studie werd 25µg van Vitamine D3, calcium werd genomen. De totale fractuur risico verlaagd tot 30%.

Andere mogelijke effecten van calcium en Vitamine D3

Zonder de claim tot de betekenis, de onderzoekers van de WHI ook aangeven dat calcium verlaagt in combinatie met Vitamine D3 kan het risico van borstkanker. In andere studies van het vermoedelijke verband tussen calcium-Vitamine D-supplementen en hart-en vaatziekten, kan niet bevestigen dat de WHI. Hier, echter, is er toch aanwijzingen dat hoge doses calcium kan het risico verhogen op hart-en vaatziekten bij mannen, maar bij vrouwen.

Gezonde botten worden ook geassocieerd met artrose en Artritis belangrijk: geavanceerde gewricht slijtage erg ver, helpt onderdeel, slechts een kunstgewricht. Het gezonder en stabieler is, de bot, de meer succesvolle en duurzamer de gezamenlijke activiteiten.

Studies /

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Geef een reactie

Scroll To Top