Snelevacature Amsterdam

Capsaicine bevordert het Afslanken (studie) en remt de eetlust

Capsaïcine is een extract van pepers en paprika ‘ s. Het aantal studies gepubliceerd die aantonen van een significante steun in gewichtsverlies. Een duidelijk bewijs van de invloed van Capsaïcine op de metabole profiel is nu ook geleverd in een Amerikaanse studie.

Capsaïcine is de stof die de scherpte is. De alkaloïden behoren tot de verbinding is opgenomen in verschillende concentraties in de meeste van de peper-soorten, en er verantwoordelijk voor dat het aangenaam is om te pijnlijke scherpte ontstaat irritatie op onze tong. Amerikaanse wetenschappers van universiteiten in zuid-Texas en Alabama, en onderzoekers van de eigen innovatie faciliteit Increnovo LLC in Milwaukee, Wisconsin, hebben nu gevonden dat Capsaïcine kan hebben heel verschillende effecten op het organisme. Hun gerandomiseerde, Placebo-gecontroleerde, dubbel Blinde studie, in het warme stof kan bijdragen aan het bereiken van een slanke lijn.

Studie met verschillende Capsaïcine doseringen, en Placebo

In de studie, 77 personen in de gemiddelde leeftijd van ongeveer 30 jaar met een Body Mass Index (BMI) van 27.4. Afgezien van de mannen met Overgewicht en vrouwen toonde geen verdere negatieve effecten op de gezondheid. Ze werden willekeurig verdeeld in drie groepen en kregen een Capsaïcine capsule van het merk van Capsimax® met twee milligram van de peper Alkaloïde, twee van deze capsules, die vier milligram van Capsaïcine, of een Placebo.

Het treffen vond plaats elke ochtend na het Ontbijt en het was gedaan met ongeveer 240 milliliter water. Daarnaast werden de deelnemers gevraagd om fysieke activiteit zonder Wijzigingen aan te brengen zoals gebruikelijk. Daarnaast kregen ze instructies te eten een bijzonder gekruid voedsel, evenals voor het handhaven van de huidige calorie-inname.

Regelmatige controle van de fysiologische gegevens en intensiteit van eetlust

Tijdens de drie maanden durende intake fase is te vinden in het begin, na zes en na 12 weken metingen van het lichaam van de taille gewicht omtrek, heup omtrek en de taille-heup-in plaats van een relatie. Subjectieve eetlust gevoel werd opgenomen in een vragenlijst. Daarnaast zijn gemaakt aan het begin en aan het einde van de studie, een volledig bloedbeeld en een metabole profiel.

Capsaïcine-effect bij het Verwijderen van niet-detecteerbaar

Met betrekking tot de taille-heup-verhouding, de beste resultaten werden gevonden zich te gedragen in het geval van een Twee-milligram dosis na de eerste zes weken. Gedurende de inname periode, was er een vermindering in de eetlust sensatie tijdens de inname van Capsaïcine onafhankelijk van de dosis. Een evaluatie van de totale calorieën-inname liet zien – maar alleen in de vrouwelijke deelnemers van een aanzienlijke verlaging na 12 weken en een opname van vier milligram van Capsaïcine een dagelijkse basis.

Dat Capsaïcine kan vertegenwoordigen een ondersteuning wanneer u het Verwijdert, om te zien de wetenschappers, het positieve effect op de taille-tot-heup ratio, de eetlust vermindering en de vermindering van de totale calorie-inname. Daarom denk je dat het gerechtvaardigd is, grootschalige en lange-termijn studies, die te maken hebben met complexe invloeden van Capsaïcine op de metabole profiel.

Bron: Urbina, Stacie L., et al., Capsaicinoids Suppletie Vermindert de Eetlust en Lichaam Omtrek in Gezonde Mannen en Vrouwen Een Placebo-Gecontroleerde Gerandomiseerde Dubbel Blinde Studie, De FASEB Journal, April 2016, vol. 30. – nr. 1 Supplement lb356, Epub gepubliceerd voorafgaand aan de gedrukte versie.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Geef een reactie

Scroll To Top