Snelevacature Amsterdam

Carmenthin® – kruiden optie voor de behandeling van digestieve klachten

Frau mit Verdauungsbeschwerden
De grootste accumulatie van zenuwcellen afgezien van de hersenen ligt in de buikholte. De spijsvertering is extreem gevoelig voor Stress en de schadelijke effecten – symptomen, zoals buikpijn en een opgeblazen gevoel kan resulteren Vaak in de toespraak van de “navel van de wereld” en is het inderdaad gerechtvaardigd. Want naast het hart en de hersenen, de buik is onze sensibelstes Orgel. Al, hebben onderzoekers aangetoond dat in de buik is een “tweede brein” zit. Deskundigen noemen de grootste accumulatie van zenuwcellen buiten ons Denken centrum in de kop als de “buik van de hersenen”.

Onze spijsvertering is dus veel meer dan alleen maar een slot voor de voedsel en vocht die we dagelijks consumeren. Nee, ze reageert ook zeer gevoelig voor verkeerde voeding, Stress, Angsten en lichamelijke ongemakken.

Camenthin bei Verdauungsstörungen Packshot

Carmenthin® is eenvoudig en gemakkelijk om te bestellen?

Hier gaat het direct naar de Online apotheek:

Carmenthin >> NU KOPEN!

 

 

 

Dus het is geen wonder dat miljoenen mensen krampen spijsverteringsstoornissen met buik, buikpijn, winderigheid en een opgeblazen gevoel lijden. Nou, met Carmenthin® is een natuurlijke en aanvaardbare methoden voor deze symptomen. De zuiver kruiden en een hoge dosis actieve stof combinatie van pepermunt olie en karwij-olie is een echte zegen als het gaat om spijsverteringsstoornissen.

Dus Carmenthin®werkt

Carmenthin Packshot

Carmenthin® is een natuurlijke en aanvaardbare oplossing voor digestieve klachten met een zuiver plantaardige basis en een hoge dosis actieve stof combinatie

In Carmenthin® is de zogenaamde maagsap-resistente capsules. U gebeuren te worden, zonder afbreuk te doen aan de Passage door de zure maag en lossen alleen op in de darm. Zo kunt u gebruik maken van precies hun effect, waar de gezondheid van de problemen hun oorsprong hebben. Verschillende klinische studies hebben de krampen die de werkzaamheid van een hoge dosis pepermunt olie en karwij olie in de maag, buikpijn, een opgeblazen gevoel en gevoel van volheid bewijs. Als pepermuntolie stimuleert de aanmaak van galzuren en bevordert door de manier, de vertering van vet.

Veel belangrijker voor mensen met spijsverterings-klachten, het ontspannende effect op de buikspieren. Daarnaast pepermunt olie normaliseert de vaak verhoogde gevoeligheid voor pijn in de spijsverteringsorganen. Buikkrampen, een opgeblazen gevoel. Ondersteunende ook in Carmenthin® opgenomen komijn. Het stimuleert de bloedsomloop in de darmmucosa en helpt bij een opgeblazen gevoel en buikpijn.

Sterk geconcentreerde en goed verdragen

Öl aus Pfefferminze lindert Verdauungsbeschwerden

Pepermuntolie stimuleert de aanmaak van galzuren en bevordert de vertering van vet

Met slechts twee capsules Carmenthin® op de dag van een geconcentreerde therapeutische werking van pepermunt en karwij is effectief bij ongeveer 70 kopjes thee. En met goede verdraagbaarheid, omdat de alcohol-vrije capsules handelen in de maag te sparen, en doel-gericht in de darm. Dus Carmenthin® goed voor de lange termijn, die in het geval van aanhoudende of terugkerende spijsverteringsstoornissen aanbevolen.Je maakt het zelf-test “Is uw darmen gezond?”

Verplichte tekst: Carmenthin® in spijsverteringsstoornissen. Gastro-Resistant Zachte Capsule. Voor volwassenen en adolescenten vanaf 12 jaar. Actieve ingrediënten: pepermunt olie en karwij olie. Toepassing diarree gebieden: cal ongemak, vooral met milde krampen in de maag-darm gebied, een opgeblazen gevoel, gevoel van volheid. Om de risico ‘ s en bijwerkingen lees de bijsluiter en vraag uw arts of apotheker. Dr. Willmar Schwabe GmbH & co. KG – Karlsruhe

Geef een reactie

Scroll To Top