Snelevacature Amsterdam

Caroteen vermindert het risico op borstkanker aanzienlijk

Borstkanker is een van de meest voorkomende vormen van kanker bij vrouwen. Bekend en onbetwist is dat een gezonde voeding met veel verse groenten en fruit kan het risico op het ontwikkelen van kanker aanzienlijk.

Is enig bewijs dat de effectiviteit van de zee vruchten met het blote oog, is slechts van diverse soorten fruit, groenten, maar met name op basis van de kleur te beoordelen. Dit is de resultaten van een AMERIKAANSE studie blijkt, ten minste, die is onderzocht hoe de bescherming tegen borstkanker door carotenoïden. Carotenoïden zijn stoffen van een groep van natuurlijke kleur, vorm in het menselijk lichaam, de voorloper van Vitamine A en anti-oxidant. In Fauna en Flora, kunt u met uw vervoerders kleuren die variëren van Geel, Oranje tot Rood.

[box type=”tick” style=”rounded” border=”full”]beta-caroteen is een voorloper van Vitamine A. In tegenstelling tot Vitamine A, GEEN Overdosis met beta-caroteen. Indien nodig, wordt het lichaam bèta-caroteen om in Vitamine A, overmatige hoeveelheden carotenoïden zijn gemakkelijk uitgescheiden.[/box]

80 procent van de beschikbare gegevens wordt beoordeeld

De basis voor deze uitspraak is de analyse van de gegevens uit een groep van acht potentiële of review studies, die zijn gebruikt voor het doel van de verbinding van de carotenoïden en het risico van borstkanker op te sporen. Ongeveer 7.000 individuele gevallen in aanmerking werden genomen. Dit komt overeen met ongeveer 80% van alle wereldwijd beschikbare gegevens over dit onderwerp op Basis van een Plasma of serum onderzoeken.

3055 vrouwen nam voedingssupplementen met carotenoïden, terwijl 3956 vrouwen werden samen in een passende controle-groepen.

Het resultaat van de systematische review (Meta-studie) is dat, in het bijzonder, oestrogeen receptor-negatieve (RE-) borstkanker bij vrouwen met een hoog gehalte aan carotenoïden in het bloed niveaus aanzienlijk minder vaak voor dan bij vrouwen, met een lagere concentratie van carotenoïden.

De effectiviteit van carotenoïden in obese vrouwen is opvallend

abnehmen mit carnitinHoewel de analyse van de medische faculteit van de Universiteit van Harvard, heeft voor de eerste keer, in vergelijking met veel van de beschreven bloed monsters, in overeenstemming met uniforme Standaarden en die daarom, meer betekenisvolle resultaten dan de vorige studies, Dr. Heather Eliassen, hoofd van het research team, maar van de noodzaak voor nader onderzoek van overtuigd.

Deze doelstellingen, in het bijzonder, om de waargenomen afname van het risico op borstkanker, vooral bij overgewicht en zwaarlijvige vrouwen, moet onderzocht worden in meer Detail.

Daarnaast is het mogelijk dat de gedocumenteerde remming van de er – borstkanker bij sommige studies hebben reeds bevestigd dat effect tegen oestrogeen-receptor-positieve (ER+) borstkanker, hormonale en andere risicofactoren doorslaggevende factoren is verduisterd.

Dieet artsen raden om de inname van beta-caroteen, vooral bij vrouwen en tijdens de zwangerschap en voor diabetici.

Bron: Eliassen, A. Heide, et al., “Circuleren Carotenoïden en het Risico van Borstkanker: Gepoolde Analyse van Acht Prospectieve Studies”, Journal of the National Cancer Institute, Epub gepubliceerd voorafgaand aan de gedrukte versie.

Geef een reactie

Scroll To Top