Snelevacature Amsterdam

Chili tegen rugpijn

Chili lindert Rückenschmerzen
Chili tegen rugpijn: Uitwendig, de actieve bestanddelen verbeteren de doorbloeding van de huid en warm de spieren, zodat die kan helpen om spanningen Als Chili tegen pijn in de rug en wat zijn de natuurlijke, scherpe pijn helper anders is, kunt u hier vinden.

Chili tegen rugpijn

Als een vurige kruiden Chili is bekend. Echter, de peulen kunnen worden gebruikt voor pijn in de rug ook extern: Chili wraps verbeteren van de bloedcirculatie en het verdoven van de pijn in de rug. De spieren zijn warm, los van de spanning.

Tip: Een doek met warm water te bevochtigen, Chili op het trouwe, en een paar minuten op de rug. In de apotheek zijn er ook over-the-counter zalven met extracten van Chili.

Kurkuma stopt ontsteking

Geelwortel (kurkuma) heeft anti-inflammatoire en verlicht pijn in de gewrichten in reuma. Bovendien, het stimuleert de vertering van vetten. Het verlicht een opgeblazen gevoel en gastro-intestinale klachten zoals een opgeblazen gevoel. Zelfs kanker remmende effect van het gele poeder.

Knoblauch für das Herz

Iedereen die eet regelmatig knoflook, verminderde het risico van een tweede Aanval door de helft

Tip: Een halve theelepel kurkuma rijst of gekookte groenten. Wie houdt er niet van de kruidige, iets bittere smaak, kan het nemen van geschikte capsules bij de apotheek.

Knoflook beschermt tegen hartaanval

Een studie met een myocardinfarct patiënten toont aan dat iedereen Die eet regelmatig knoflook, verminderde het risico van een tweede Aanval van de eerste helft. Omdat de knol vermindert de Cholesterinpiegel, beschermt de bloedvaten tegen afzettingen en normaliseert een te hoge bloeddruk.

Tip: u wordt Aangeraden een of twee teentjes per dag. Wie houdt niet van de smaak of geur, en kunnen gebruik maken van Olie of poeder van de apotheek.

Gember kalmeert de maag en darmen

Anti-Misselijkheid of duizeligheid om te reizen een stuk gember helpt. Tip: als een Preventief tot een half uur voor de reis een aanvang kan nemen, een stukje gember om op te kauwen of capsules bij de apotheek. Ook in andere gastro-intestinale problemen en zelfs een verkoudheid, de knol helpt. Voor een pot gember thee, een duim-en kleinbedrijf stuk, in plakjes gesneden, met water, en giet minstens tien minuten.

Peper helpt bij verkoudheid en koorts

Pfeffer lindert Erkältungs-Symptome und senkt Fieber

Peper verlicht de symptomen van verkoudheid en vermindert koorts

Peper stimuleert de eetlust en spijsvertering. De korrels ook het stimuleren van de vetverbranding die wil om gewicht te verliezen, moet je het seizoen goed. Bovendien, peper koude symptomen verlicht en vermindert koorts. En: Het bevordert het welzijn door het stimuleren van de secretie van het eigen lichaam gelukshormonen.

Tip: In geval van koorts twee theelepels zwarte peperkorrels in een vijzel en maal met twee eetlepels suiker en een halve Liter water, breng aan de kook. Op laag vuur koken tot de hoeveelheid is verminderd tot een Kopje en een eetlepel in de loop van de dag. Met een koude en een beetje gemalen peper, twee theelepel honing en 150 milliliter melk en breng aan de kook, en twee keer per dag drinken.

Geef een reactie

Scroll To Top