Snelevacature Amsterdam

Cholesterol, glucose, en enzymen: waarden in het bloed juist begrip

Blutwerte geben wichtige Auskunft über die Gesundheit von Arterien, Leber und Herz
Waarden in het bloed geven belangrijke informatie over de gezondheid van de slagaders, de lever en het hart, een paar milliliter bloed om te laten zien hoe gezond we zijn. Klik hier om het te lezen, als de meest belangrijke waarden buiten de Norm, en als je zelfs met kleine maatregelen ziekten voorkomen kunnen worden.

De belangrijkste waarden in het bloed, vet in het bloed

Het “slechte” LDL verhoogd cholesterol, vorm gevaarlijke afzettingen in de bloedvaten en het risico op een hartaanval verhoogt. Het “goede” HDL-cholesterol daarentegen beschermt de aderen. Vervolgens de waarden in het bloed zijn normaal: LDL-160 mg/dl niet mag overschrijden, HDL verlaagt, in het ideale geval, van niet minder dan 40 mg/dl. Preventie: dierlijke vetten verminderen TRANS vetten in de afgewerkte gebak en Gefrituurd.

De belangrijkste bloed parameters – bloed suiker

De suiker component van de glucose moet worden in het bloed is voortdurend beschikbaar zijn voor de voeding van de hersenen en de spieren. Het lichaam van koolhydraten in om de omzet echter snel in aparte glucose-moleculen, het drogen van de niveaus van de bloedsuiker in de hoeveelheid. Normale waarden: tussen de 70 en 99 mg/dl. Bloed glucose waarden meer dan 126 mg/dl duiden op Diabetes. Preventie: frisdrank en snoep te verminderen, veel fruit en groenten per dag.

De belangrijkste waarden in het bloed – lever-waarden

De lever ontgift alcohol, drugs, medicijnen en schadelijke afbraakproducten. Als de lever door uw werk met de zieke, tot typische enzymen. Waarden in het bloed in het normale bereik: Gamma-GT moet worden onder de 55 U/l (bij vrouwen onder de 38 U/l). De ALT-waarde mag niet hoger zijn dan 45 U/l en 35 U/l. De AST-waarde is de limiet van maximaal 35 U/l en 31 U/l. preventie: de voorbereidingen, van toepassing met milk Thistle extract van de lever cellen beschermen. Bovendien, zich te onthouden van alcohol.

De belangrijkste waarden in het bloed van homocysteïne

Tijdens de eiwit-afbraak, een tussenproduct, de zogenaamde Homo-cysteïne. Dit dient om het lichaam te ontgiften, anders veroorzaakt het schade aan de bloedvaten en het risico op een hartaanval, beroerte en dementie verhoogt. Normale waarden: In het bloed van niet meer dan 10 Êmol/l homocysteïne. Preventie: Het lichaam heeft Vitamine B 12 en foliumzuur te maken homocysteïne onschadelijk. U eet regelmatig vis en ongekookte groenten.

Geef een reactie

Scroll To Top