Snelevacature Amsterdam

Choline en betaïne een vermindering van het risico van een hartaanval

Choline en betaine zijn in Europa, de consument is weinig bekend. De stoffen die zijn zeer vergelijkbaar met de B-vitaminen, zijn een effectieve hulp als het gaat om de verlaging van het homocysteïnegehalte. Een hoog homocysteïne niveau is hauptverantrowortlich voor de verkalking van de slagaders en wordt verdacht te bevorderen Plaquette aan de zenuwcellen en, dus, dementie en de ziekte van Alzheimer. In een studie van de Universiteit van Harvard, nu van het effect op de reductie van hart-aanval werd bewezen risico.

Aan de Harvard Medical School in Boston, VS vooral verdiepen gekwalificeerde afgestudeerden van de medische faculteit van de prestigieuze, in de buurt van de Universiteit van Harvard, na het eerste examen in hun wetenschappelijke onderzoeken. Sinds 1782, het apparaat is om te werken met een borrelende bron voor onderzoek, vandaag opgeleverd in de strijd tegen tal van ziekten waardevolle inzichten. Traditioneel, de Harvard arts focus deal met de mogelijkheden van de micro-nutriënten en andere natuurlijke voedingsmiddelen en voedingssupplementen opgenomen stoffen kunnen spelen in een gezonde manier van leven.

In een recente studie over de voorheen bekend als Vitamine B4, bedoeld choline en de oxidatie van het product betaine, de wetenschappers van de medische Elite-Universiteit in staat waren om een zeldzame bijdrage aan het verbruik van beide stoffen lager op de voeding, het risico van een hartaanval.1

Hoge homocysteïne niveaus verhoogt dementie en de kans op een hartaanval

gehirn gedaechtnis vitamin bCholine en betaine zijn aanwezig in vele voedingsmiddelen. Terwijl de choline is vooral te vinden in voedsel van dierlijke oorsprong, is betaïne vooral in plantaardige producten. Tot nu toe zijn alleen enkele studies verricht, die zouden kunnen beschrijven het effect van de twee stoffen uit de voeding. Het Probleem is gewoon dat er te weinig databases die een reportage over de opname van choline en betaïne in diëten werden uitgevoerd voor het doel van de studie.

Dit heeft pas Onlangs, die opende de Harvard onderzoekers de Kans om te ondernemen precies dit onderwerp, een Meta-analyse van de huidige gegevens en materiaal. In deze context, de wetenschappers wilden weten, wat is de invloed van de inname van choline en betaïne op het homocysteïnegehalte. Het aminozuur homocysteïne is niet alleen beschouwd als gunstig voor dementie. Het is ook in het kader van hart-en vaatziekten. Een eerdere, ook onder de auspiciën van de Harvard Medical School voerde een Meta-studie worden gemeld dat een verlaging van het homocysteïne drie micromol in het Serum leidt tot een 16prozitig verminderd risico van een hartaanval.2

In het geval dat een verlaging van de homocysteïne-niveaus door choline en betaïne kan worden gedetecteerd in de voeding, zijn de Harvard onderzoekers ook een waardevolle bijdrage aan de bevordering van de gezondheid van het hart.

Choline en betaïne kan verlagen het homocysteïnegehalte met bijna 10 procent

De Amerikaanse wetenschappers nam gegevens van een totaal van 1960 onderwerpen, 1040 vrouwen en 920 mannen met een gemiddelde leeftijd van 54 jaar. De voedingsgewoonten van de deelnemers werden geregistreerd in detail in de vragenlijsten, waarin 130 verschillende soorten voedsel waren te onderscheiden. Daarnaast zijn de resultaten van de reguliere bloedmonsters kunnen worden toegewezen aan de deelnemers. Daarnaast zijn er diverse factoren, zoals leeftijd, geslacht, tabak-en alcoholgebruik, hoge bloeddruk, evenals de inname van B – vitamines in de evaluatie meegenomen.

Uit dit omvangrijke Materiaal, de onderzoekers geanalyseerd die de homocysteine-concentratie in de personen met 401 milligram per dag op de meeste van de choline, dat was negen procent onder dat gezien in onderwerpen die verbruikt slechts 234 mg choline op de dagen en op de onderkant van de schaal lagen. De opname van betaïne was opgenomen, daarnaast resulteerde in een maximale inname van de twee stoffen van 689 milligram dagelijks, met een minimum van 383 milligram. Het homocysteïne-niveau verschilden hier met 9,2 procent.

Wetenschappers raden 550 mg choline dagelijks

De wetenschappers suggereren dat betaine, respectievelijk, in het lichaam te betaïne geoxideerd choline in de nieren en lever hebben het effect dat een methyl groep bindt zich aan de werking van het immuunsysteem, resulterend in methionine. Op hetzelfde moment, de onderzoekers vermoedde derhalve, dat de homocysteïne niveaus kan worden verminderd door de inname van choline en betaïne, zelfs bij een laag verbruik van B-vitamines, met succes. Deze conclusie is in de praktijk echter zinloos, want een groot aanbod van choline, de onderzoekers hier 550 milligram voor mannen en 425 milligram voor vrouwen, van voedsel automatisch een uitstekende inname van B-vitamines. Bijvoorbeeld, eieren evenals rundvlees van toepassing lever zo rijk in beide. Zitten en kennis te nemen, echter dat op basis van de geanalyseerde gegevens, alleen een gemiddelde van 313 mg choline.

Geef een reactie

Scroll To Top